ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θετικές εντυπώσεις άφησαν η κατοχή μπάλα και τα τελειώματα στον Χιμένεθ

Χαμόγελα και ικανοποίηση έφερε στον Μανόλο Χιμένεθ η νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός στάθηκε στην κατοχή μπάλας και στα τελειώματα των φάσεων.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το ματς με τον Απόλλωνα: «Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, παρόμοιο με αυτό όπως με το δεύτερο απέναντι στον Παναθηναϊκό. Μου άρεσε η κατοχή της μπάλας που είχαμε και τα τελειώματα στις φάσεις. Αν δεν ήταν τυχερός ο αντίπαλος μπορεί να κερδίζαμε έως και 4-0 στο ημίχρονο. Φυσικά ο Απόλλωνας παίζει καλή άμυνα, είναι δουλεμένη ομάδα και μας δυσκόλεψε να σκοράρουμε».

Για το τι δεν του άρεσε στο δεύτερο ημίχρονο: «Πολλοί ποδοσφαιριστές κινδύνεψαν να τραυματιστούν, για αυτό τον λόγο βγήκε αλλαγή και ο Μάνταλος. Έχουμε πολλές απουσίες, όμως οι νεαροί ποδοσφαιριστές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό».

Για τον Νταντσένκο: «Έπαιξε πολύ καλά και η θετική παρουσία. Έχει δουλέψει αρκετά σκληρά στις προπονήσεις και είναι απαιτητικός απέναντι στον εαυτό του. Αντιμετώπισε ένα θεματάκι όταν παίξαμε με τρεις στόπερ λόγω γλώσσας, αλλά όλα καλά».