ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κρίσιμη η εβδομάδα για Σάκχοφ και Τσιγκρίνσκι

Γέβγεν Σάκχοφ και Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ταλαιπωρούνται από θλάση και από τη Δευτέρα ξεκινάει μια κρίσιμη εβδομάδα γι’ αυτούς. Οι πιθανότητες να αγωνιστούν στο κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό δεν είναι με το μέρος τους, αλλά θα κάνουν ότι καλύτερο μπορούν μήπως και προλάβουν.

Αντίθετα, φαίνεται πως ο Κώστας Γαλανόπουλος θα μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και θα τεθεί στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για το ματς με τους Πειραιώτες. Ο νεαρός μέσος έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και παρότι είναι δύσκολο να βρίσκεται στο βασικό σχήμα, θα αποτελεί μια έξτρα λύση από τον πάγκο.

Στην ΑΕΚ επίσης περιμένουν την ενημέρωση για τον Αντρέ Σιμόες. Ο Πορτογάλος χαφ του Δικεφάλου ταξίδεψε στην πατρίδα του για να εξεταστεί από τον προσωπικό του γιατρό και γιατρό της Πόρτο για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον αστράγαλο. Είτε θα χειρουργηθεί είτε θα πρέπει να συνεχίσει ειδική αγωγή. Είναι δεδομένο πάντως πως θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Η επιστροφή των κιτρινόμαυρων στις προπονήσεις έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα και από την Πέμπτη θα μπουν στις προπονήσεις και οι διεθνείς.