ΣΚΕΨΕΙΣ

Μήτσο πρέπει να έρθεις στην πραγματικότητα

Πέρασε κάτι λιγότερο από μήνας από την τελευταία φορά που τα είπαμε ΑΕΚΑΡΕΣ μου. Και πιστέψτε με αλλάζουν πολλά στην ομάδα μας. Δεν ξέρω αν είναι για καλό ή όχι. Πάλι μια ανακύκλωση προσώπων βλέπω, πάλι τον κόσμο προβληματισμένο με τις επιλογές του Μήτσου, πάλι η ΑΕΚ δεν πείθει ούτε τον πιο τρελό οπαδό της. Μια κατάσταση που μας μπερδεύει. Η ομάδα μας φοράει μια μάσκα όχι για να προστατευτεί από τον κορωνοϊό, αλλά μάλλον για να μην δούμε τα χάλια της σε όλα τα επίπεδα.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑΚΙΑΣ

Πως γίναμε έτσι βρε παιδιά. Η ΑΕΚ δεν μπορεί να κερδίσει ένα ντέρμπι, ενώ υπό άλλες συνθήκες -πιο Original- με τόσα χαμένα παιχνίδια θα έπεφταν σφαλιάρες. Θα ήμασταν όλοι στα κάγκελα. Τώρα; Για κανένα μήνυμα στα φεσιμπούκια, στα τσατ – ματ και για καμιά φωτογραφία με την γκόμενά μας δίπλα από τον ΝΑΟ καλοί είμαστε. Που είναι ο λαός ρε παιδιά; ΑΕΚΑΡΕΣ μου που χαθήκατε; Δεν έχετε πάρει τον σωστό δρόμο. Ή καλύτερα τον χάσαμε το δρόμο με τον υποβιβασμό και αφότου ανεβήκαμε καταφέραμε το 2018 να διαλύσουμε την πρωταθλήτρια ομάδα μας. Για καπρίτσιο του Μήτσου. Αυτού ντε που κάποια στιγμή πρέπει να έρθει στο 2021 και να φύγει από τη δεκαετία του 90. Μήτσο πρέπει να έρθεις στην πραγματικότητα. Ο γαύρος που δεν είναι της “εξυγίανσης” μας κάνει πλάκα. Οχι μόνο σε εμάς, αλλά στον Ιβάν του ΠΑΟΚ και στον Γιαννάκη του Παναθηναϊκού.

Και μέσα σε όλα είχαμε την παραίτηση του Μηνά Λυσάνδρου χωρίς να μάθουμε την αιτία. Αρες μάρες κουκουνάρες διαβάσαμε. Κάποιος του έσπασε τα @@ και την κάνει από την ΠΑΕ. Για άλλες πολιτείες; Για άλλο πόστο στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Θα δούμε… Τη θέση του λέει θα πάρει ένας άνθρωπος του Μελισσανίδη. Γιατί αυτοί εκεί στην ΠΑΕ ποιανού είναι; Του φούφουτου; Επιλογές του Μήτσου είναι. Και ο Αλέξης Αλεξίου, αυτό το καλό και τίμιο παλικάρι που για να μην ξεχνιόμαστε (το έχουμε αυτό με τη μνήμη εμείς οι ΑΕΚτζήδες) είναι έκπτωτος από πρόεδρος της Ερασιτεχνικής. Πολυθεσίτης σε ΠΑΕ και ΚΑΕ. Τώρα και στη Λέσχη Ιστορία και Πολιτισμού. Α ρε Κυριάκο… Στα έλεγε ο Μπάμπης Καρανούτσος στην πρώτη συγκέντρωση στο Ιλιον. “Να βοηθήσω, αλλά φοβάμαι ότι θα κάνετε πάλι τις ίδιες μαλακίες”, είχε πει με τον γνωστό του τρόπο. Δεν έπεσε έξω!

Επίσης ανακοινώθηκε η επιστροφή Ταυλαρίδη που δήλωνε υποστηρικτής της Σεντ Ετιέν όταν η ΑΕΚ έπαιζε με τα γαλλάκια σε ρόλο σκάουτερ και στις ακαδημίες. Μα αυτόν δεν τον είχαμε διώξει κακήν κακώς, χωρίς πάλι να μάθουμε τον λόγο; Ενώ πήραμε και το παιδί του Πανόπουλου, τον Γιαννάκη τον Παπαδημητρίου. Λέγε λέγε ο Χρηστάρας του πιπίλησε τα μυαλά του Μήτσου και τον έφερε στην ΑΕΚ. Οπως έγραψε και αναρωτήθηκε πολύ ωραία το sportstriunfo “ποιος είναι ποδοσφαιρικά ο Παπαδημητρίου; Ενας γλύφτης του Πανόπουλου για να μην πούμε κάτι χειρότερο. Γι’ αυτό και το πρώην αφεντικό της Ξάνθης έπρεπε να τον αποκαταστήσει”.

ΑΕΚΑΡΕΣ μου ξυπνήστε. Τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά στην ΑΕΚ. Αν η ομάδα μας δεν αλλάξει τακτική πολύ φοβάμαι ότι θα μείνουμε εκτός… Ευρώπας. Ισως να είναι και για καλό για να σφίξουν οι κώλοι. Ο Ολυμπιακός έχει τον Καρεμπέ ως εκπρόσωπο του ποδοσφαίρου. Μια παγκόσμια προσωπικότητα και εμείς έχουμε κάτι πουθενάδες. Πως λοιπόν θέλουμε να λέμε ότι είμαστε μεγάλοι, όταν ποδοσφαιριστές του πεντοχίλιαρου ο γαύρος τους πουλάει 15 και 20 μύρια, και εμείς τους αφήνουμε ελεύθερους και πανηγυρίζουμε που γλιτώσαμε 500.000 ευρώ από το συμβόλαιο του Λιβάγια;

***Με αγάπη απ’ το ποδόσφαιρο του πεζοδρομίου, της αλάνας, των τσιμέντων. Μάκια!!!