ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με αυτούς έμεινε στα Σπάτα ο Χιμένεθ

Ενώ ο Μανόλο Χιμένεθ περίμενε τη μίνι διακοπή του πρωταθλήματος ως βάλσαμο για να επουλώσει τις πληγές της ΑΕΚ σε άμυνα και επίθεση, τελικά όλα πήγαν λάθος, καθώς από τα Σπάτα απουσιάζουν 11 διεθνείς, με τον Ισπανό προπονητή να έχει μείνει με 11+4 παίκτες για να μπορέσει να δουλέψει.

Εκτός του προπονητικού κέντρου βρίσκονται οι διεθνείς Μάνταλος, Μπακάκης, Σβάρνας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Κρίστιτσιτς, Νεντελτσιάρου, Μιτάι, Σαρδέλης, Μαχαίρας και Χριστόπουλο, αλλά και οι τραυματίες Τσιγκρίνσκι, Γαλανόπουλος, Σιμόες και Σάκχοφ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ καλείται να δουλέψει με τους Τσιντώτα, Αθανασιάδη, Χατζηεμμανουήλ, Θεοχάρη, Λόπες, Λάτσι, Χνιντ, Νταντσένκο, Ραντόνια, Βασιλαντωνόπουλο, Σιμάνσκι, Αλμπάνη, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Κοσίδη και τους νεαρούς Κορομηλά, Ρουκουνάκη και Κάτσικα.

Θυμίζουμε πως στη συνάντηση που είχε ο Χιμένεθ με τον Μελισσανίδη πριν από μέρες του είχε τονίσει πως θα δει μια διαφορετική ΑΕΚ από τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, αλλά όπως φαίνεται δεν τα… υπολόγιζε σωστά!

Το Σαββατοκύριακο η ΑΕΚ έχει ρεπό και από Δευτέρα αναμένεται να επιστρέψει ο Γαλανόπουλος, ενώ στο… τρέξιμο για να προλάβει το ματς με τον Ολυμπιακό την επόμενη Κυριακή (04/04) θα είναι ο Τσιγκρίνσκι, κάτι που το ίδιο ισχύει και για τον Σάκχοφ που υπέστη θλάση στο δεξιό τετρακέφαλο. Αντίθετα, ο Σιμόες όπως όλα δείχνουν θα χάσει τη φετινή σεζόν λόγω του προβλήματος που έχει στον αστράγαλο.

Η επιστροφή των διεθνών υπολογίζεται μόλις 2-3 μέρες πριν το πολύ σημαντικό παιχνίδι με τους Πειραιτώτες στο ΟΑΚΑ.