ΣΚΕΨΕΙΣ

Με την ΑΕΚ δεν βαριέσαι ποτέ

Με την ΑΕΚ δεν βαριέσαι ποτέ. Ειδικά τη φετινή σεζόν. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έχουν βαλθεί να παίζουν με την καρδιά και την πίεση του κόσμου. Χθες η ΑΕΚ ηττήθηκε στο Βόλο, έπαιξε με τη «φωτιά» πραγματοποιώντας μια ακόμα τραγική εμφάνιση τη φετινή σεζόν, αλλά κατάφερε να προκριθεί στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας εκεί όπου θα περιμένει στις 19 Μαρτίου να μάθει με ποιον εκ των ΠΑΣ Γιάννινα, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό θα κληρωθεί.

Το ερώτημα είναι αν μπορεί αυτή η ομάδα να συνέλθει και να βελτιωθεί. Χθες ο Μανόλο Χιμένεθ έκανε κακό κοουτσάρισμα και όλοι έπεσαν πάνω του για να τον φάνε. Μάλλον ξέχασαν ότι και αυτός όπως όλοι οι προπονητές έχουν τα κολλήματά τους και μια περπατημένη οδό. Ο Χιμένεθ δεν είναι Γκουαρδιόλα. Ψάχνει την εύκολη λύση ρίχνοντας τις ευθύνες στον προηγούμενο χωρίς να κοιτάζει τι μπορεί να βελτιώσει στη δική του θητεία στον κιτρινόμαυρο πάγκο. Όμως η δήλωσή του πως «4-5 παίκτες μου ζητούσαν αλλαγή» θα πρέπει να μας προβληματίσει και να μας βάλει σε σκέψεις για το τι συμβαίνει στην ΑΕΚ.

Να θυμίσω πως οι οπαδοί τα πανό που έχουν σηκώσει (τρία τη φετινή χρονιά) δεν αναφέρουν πουθενά το όνομα του Ισπανού τεχνικού, αλλά των παικτών και του Μελισσανίδη. Ειδικά για τον τελευταίο το τονίζουν και μάλιστα έντονα! Αυτός είναι ο πρώτος που φταίει. Αυτός θα είναι και ο πρώτος που θα πάρει όλα τα εύσημα όταν κάνει και πάλι τεράστια την ΑΕΚ. Όχι μεγάλη, αλλά τεράστια.

Η πρόκριση ήρθε και πλέον η ΑΕΚ πρέπει να κοιτάξει μπροστά. Και μπροστά είναι το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης εκεί όπου η νίκη είναι μονόδρομος για να μπορέσουν οι κιτρινόμαυροι να μπουν με όσο καλύτερη θέση στα πλέι οφ για τη σειρά των 10 τελικών.