ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με το γκολ του γλίτωσε το δώρο ο Ανσαριφάρντ

Μετά από δύο μήνες ο Καρίμ Ανσαριφάρντ βρήκε δύο φορές δίχτυα απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Ιρανός στράικερ αναδείχθηκε MVP και για αστείο στις δηλώσεις του είπε πως η αφιέρωση στο γκολ του ήταν για τη γυναίκα του ως δώρο.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για τα γκολ που πέτυχε, μετά από 8 ματς: «Πρώτα απ’ όλα να συγχαρώ την ομάδα μου που επιστρέψαμε στη 2η θέση. Μετά τον τραυματισμό μου στο ματς με τον Άρη, έμεινα 3-4 ματς εκτός, ήταν λίγο δύσκολο για μένα να βρω στόχο. Είμαι χαρούμενος που σκόραρα και βοήθησα».

Για την εικόνα της ομάδας: «Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι είμαστε μεγάλη ομάδα, ότι είμαστε καλοί παίκτες και έχουμε ένα καλό τεχνικό επιτελείο. Δεν είχαμε καλά αποτελέσματα στα τελευταία παιχνίδια, χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας. Μιλήσαμε μεταξύ μας, γιατί είμαστε μεγάλη ομάδα. Θέλαμε να κερδίσουμε άνετα σήμερα, για να πάρουμε αυτοπεποίθηση και να μπούμε με καλή ψυχολογία στα πλέι οφ».

Για τον πανηγυρισμό του στα γκολ: «Πρώτα απ’ όλα να ευχηθώ σε όλες τις γυναίκες του κόσμου χρόνια πολλά. Αύριο είναι τα γενέθλια της συζύγου μου, σκεφτόμουν ότι αν σκοράρω θα της αφιερώσω το γκολ στον πανηγυρισμό, για να γλιτώσω δώρο. Τώρα που πήρα και το βραβείο του MVP θα της το πάω σπίτι ως δώρο. Εντάξει της έχω πάρει ήδη δώρο. Της έκανα λίγο πλάκα…».