ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στημένη υπόθεση!

Από την ώρα που ενημερώθηκαν για την καταγγελία από την Ενωση Πολιτών Φιλάθλων Καρδίτσας στην ΠΑΕ ΑΕΚ έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες για να διαπιστώσουν από πού προκύπτει η καταγγελία μέσω της οποίας παραπέμπεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν: «πρόκειται για μια στημένη υπόθεση» και για το λόγο αυτό έκαναν αίτημα στην ΕΠΟ ώστε να βεβαιωθούν αν υπάρχει ή όχι το Σωματείο «Ένωση Πολιτών Φιλάθλων Καρδίτσας».

«Σας κάνουμε γνωστό ότι στη δύναμη της ΕΠΣ έως και σήμερα δεν υφίσταται σωματείο με την επωνυμία «Κίνηση Πολιτών-Φιλάθλων Καρδίτσας», απάντησε η ΕΠΣ Καρδίτσας στην ΑΕΚ σε σχετικό ερώτημα και η Ένωση επισημαίνει ότι πρόκειται για μια ανώνυμη καταγγελία.

Στο μητρώο της ΕΠΣ Καρδίτσας δεν υπάρχει κανένας σύλλογος με αυτή την επωνυμία, ούτε αντίστοιχη εγγραφή στο μητρώο σωματείων της ΓΓΑ, ούτε στην Καρδίτσα δραστηριοποιείται σύλλογος με αυτήν την ονομασία και με γνωστά στην πόλη πρόσωπα.

«Η υπομονή μας εξαντλήθηκε με όλη αυτή την ιστορία και μελετάμε ήδη τις επόμενες κινήσεις μας», αναφέρουν επισήμως οι κιτρινόμαυροι, οι οποίοι ρίχνουν ευθύνες στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, κάνοντας λόγο για μεθόδευση.