ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χαρταετός

Η τραγική φετινή σεζόν για την ΑΕΚ συνεχίστηκε. Μπορεί στο Κύπελλο να τη γλίτωσε, όχι όμως και στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα από τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό με 1-0, τερματίζοντας στην 3η θέση της κανονικής διάρκειας με 48 βαθμούς και πλέον καλείται να συνέλθει και να δείξει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο αν θέλει να κατακτήσει τη 2η θέση των πλέι οφ.

Σε ένα κακό πρώτο ημίχρονο τόσο από πλευράς ΑΕΚ όσο και από πλευράς Βόλου, τελικά οι γηπεδούχοι βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα στις καθυστερήσεις. Στο 45′ + 2′ ο Περέα μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή, ο Μιτάι τον μάρκαρε από τη λάθος πλευρά, έβαλε άτσαλα τα χέρια του και κλώτσησε χαμηλά τον παίκτη του Βόλου, με τον Μανούχο να δίνει σωστά το πέναλτι. Ο Δουβίκας ανέλαβε την εκτέλεση στέλνοντας την μπάλα στο κέντρο της εστίας για το 1-0. Κακή εικόνα από την ΑΕΚ, με πολλά λάθη και ελάχιστες καλές στιγμές.

Καλύτερα μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο ο Βόλος που απείλησε με Περέα και Νίνη στο 48′. Η ΑΕΚ προσπάθησε να αντιδράσει. Στο 63′ ο Μάνταλος έκανε καλή ενέργεια, συνέκλινε από τα αριστερά, αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε εκτός. Στο 70′ ο Ολιβέιρα σούταρε από πλάγια θέση μπαίνοντας στην περιοχή, αλλά η μπάλα πήγε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών. Στο 86′ ο Βόλος έμεινε με 10 παίκτες μετά την κόκκινη στον Μπαριέντος. Ο μέσος του Βόλου είχε ήδη κίτρινη, έκανε ένα σκληρό φάουλ στον Μάνταλο που ζήτησε τα ρέστα και ο Μπαριέντος τον χτύπησε με το κεφάλι στο στήθος με αποτέλεσμα να δεχτεί απευθείας κόκκινη. Στα επόμενα λεπτά δεν άλλαξε τίποτα με αποτέλεσμα το 1-0 να μείνει και την ΑΕΚ να χάνει έδαφος ενόψει πλέι οφ.

Βόλος (Ανχελ Λόπεθ): Κλέιμαν, Τέκιο, Γκρίλο, Μήτογλου, Τσοκάνης (92′ Κολόμπο), Νίνης (65′ Κιάκος), Μπαριέντος, Μπαρτόλο, Περέα, Μαρτίνες (82′ Σάντσες), Δουβίκας.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Νταντσένκο, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Μιτάι (46′ Σβάρνας), Σιμάνσκι (46′ Σάκχοφ), Κρίστισιτς, Γκαρσία (70′ Μαχαίρας), Μάνταλος, Αλμπάνης (85′ Χριστόπουλος), Ανσαριφάρντ (63′ Ολιβέιρα).