ΟΠΑΔΟΙ

Original 21 σε Μελισσανίδη: Παίκτες λαχεία, στελέχη παρωδία. Αλλη ΑΕΚ έταξες το 2013

Τα ηχηρά μηνύματα των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ προς τον Δημήτρη Μελισσανίδη δεν σταματάνε. Οπαδοί της Ενωσης από το κλαμπ της Original Βόλου περίμεναν την κιτρινόμαυρη αποστολή στην πόλη τους ενόψει του αγώνα κυπέλλου Ελλάδας, στέλνοντας για μια ακόμη φορά ξεκάθαρο μήνυμα.

Σήκωσαν πανό το οποίο έγραφε: «Παίκτες λαχεία, στελέχη παρωδία. Αλλη ΑΕΚ έταξες το 2013». Τα λάθη της διοίκησης Μελισσανίδη με προχειρότητες και ανθρώπους που ανακυκλώνονται συνεχώς έχουν φέρει σε αδιέξοδο την Ενωση.

Θυμίζουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Original μέσω των τοπικών κλαμπ της αλλά και η ίδια η “Μαμά” αντιδρά. Στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, φίλοι της ΑΕΚ είχαν βρεθεί στο ξενοδοχείο με δύο πανό. Το ένα έγραφε: «Σταματήστε να ξεφτιλίζετε την ΑΕΚ, είστε όλοι υπόλογοι» και το άλλο: «ΑΕΚ παίξε μπάλα για τον λαό σου».

Ενώ, φυσικά, στις αρχές Γενάρη, η μεγαλύτερη οργάνωση οπαδών της ΑΕΚ βρέθηκε στην «Αγιά Σοφιά» αναρτώντας ένα αιχμηρό πανό που έγραφε: «Σε λάθη επιμένεις, την ΑΕΚ την μικραίνεις. Εδώ δεν είναι… Ιωνικός τι δεν καταλαβαίνεις;»