ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Εξοδος στο Αργος για τους πρωταθλητές

Στο Άργος ταξιδεύει η ομάδα Χάντμπολ της ΑΕΚ που φιλοξενείται αύριο (06/04, 16:00, ERTFLIX) από τον τοπικό Διομήδη για την 10η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Handball Premier. Οι Πρωταθλητές Ελλάδος φιγουράρουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και συνεχίζουν την εξαιρετική τους πορεία και θέλουν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας επέλεξε στην αποστολή της ΑΕΚ τους: Kosanovic, Buneta, Kοτσιώνη, Αραμπατζή, Δομπρή, Τζηρά, Florido, Bauer, Νικολαΐδη, Reina, Μυλωνά, Παπαδιονυσίου, Nuic, Αραπακόπουλο, Καλόμοιρο, Κεδέρη.

Όσον αφορά την προϊστορία των αγώνων της ΑΕΚ κόντρα στον Διομήδη Άργους, με βάση την επίσημη στατιστική του Συλλόγου, οι δύο ομάδες έχουν τεθεί αντιμέτωπες 44 φορές στο Πρωτάθλημα, 23 στην Αθήνα και 21 στο Άργος. Η ΑΕΚ μετράει 27 νίκες, ο Διομήδης 16, ενώ 1 αναμέτρηση έχει ολοκληρωθεί δίχως νικητή. Πιο συγκεκριμένα στους αγώνες του Άργους, η “Ένωση” έχει πανηγυρίσει 9 “διπλά”, οι γηπεδούχοι 11 φορές, ενώ 1 αγώνας έληξε ισόπαλος. Στα γκολ, η ΑΕΚ έχει πετύχει 1152 (521 εκτός έδρας) και ο Διομήδης (1082 (541 εντός έδρας).

Κορυφαίος σκόρερ της ΑΕΚ κόντρα στον Διομήδη Άργους είναι ο Χριστόφορος Μπακαούκας με 172 τέρματα.