ΣΚΕΨΕΙΣ

Η «Αγιά Σοφιά» εγκλωβίζει την πραγματική οργή του κόσμου για τον Μελισσανίδη

Αυτό το «μας φτιάχνει γήπεδο», άρα δεν μπορούμε να μιλήσουμε είναι μεγάλη πραγματικότητα. Ή τουλάχιστον έτσι το βλέπουν οι περισσότεροι. Ο ΑΕΚτζής είναι άνθρωπος της ελπίδας. Όταν έχεις μέσα σου μπολιασμένη την προσφυγιά, είναι λογικό να προσμένεις κάτι καλύτερο. Και όλος ο οργανισμός της ΑΕΚ πιστεύει πως η «Αγιά Σοφιά» θα φέρει τα πάνω κάτω στην ομάδα.

Εγώ βέβαια τα βλέπω πιο κυνικά τα πράγματα. Καλός ο ρομαντισμός. Καλή η καψούρα για την ΑΕΚ, αλλά η πραγματικότητα είναι μία: Η «Αγιά Σοφιά», το νέο γήπεδο που φτιάχνεται εγκλωβίζει την πραγματική οργή που νιώθει ο κόσμος της ΑΕΚ για τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Η ΑΕΚ είναι αναγκασμένη να πορευτεί με αυτό. Πόσο μάλλον ο Ενωσίτης που βλέπει την αγαπημένη του ομάδα να μην βλέπετε… Πραγματικά το DNA του ΑΕΚτζή έχει αλλάξει και αυτό είναι κάτι που κανείς δεν θέλει να το καταλάβει. Όπως ένα συμπέρασμα που προκύπτει είναι πως: Η ΑΕΚ έχει καταφέρει να χάσει τον κόσμο της με αυτά που γίνονται.

Τα όσα έγιναν το βράδυ της Κυριακής (4/4/2021) δείχνουν κατάματα την αλήθεια στη διοίκηση της ΑΕΚ. Μια αλήθεια που δεν θέλει να δει. Και αυτός που δεν θέλει να τη δει είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Το «φταίω εγώ και θα τα αλλάξω όλα» είναι εύκολο να το λες. Πολύ δύσκολο να το κάνεις. Αν πραγματικά το έχει πάρει απόφαση ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ να αλλάξει τα πάντα το ερχόμενο καλοκαίρι ας το κάνει πρώτα με τους τεμπέληδες και αργόσχολους που έχει φέρει στην κιτρινόμαυρη εταιρεία. Να μπει βαθιά στη ρίζα του προβλήματος και στη συνέχεια να προχωρήσει στα επόμενα στάδια, σε παίκτες και προπονητή.

Αν λοιπόν ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει πάρει χαμπάρι τι φταίει και τα λόγια του τα κάνει πράξεις τότε είμαι μαζί του με τα χίλια. Και εγώ αλλά και πάρα πολύ Ενωσίτες που βλέπουν την ΑΕΚ να δέχεται τη μία σφαλιάρα μετά την άλλη και να γυρνάει και να ξαναγυρνάει το μάγουλο.

Το 2018 η πρωταθλήτρια ΑΕΚ διαλύθηκε! Τότε έγινε η μεγάλη αλλαγή της ΑΕΚ προς το χειρότερο. Με πρόσωπα που δεν μπορούσαν να σηκώσουν το πραγματικό βάρος αυτής της φανέλας. Αυτού του ζωντανού οργανισμού που ονομάζεται ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ!

Ολοι οι ΑΕΚτζήδες αλλά πάνω απ’ όλα ο Μελισσανίδης πρέπει να καταλάβει πως την παραπάνω εικόνα του άρθρου θέλουμε να ξαναδούμε ΑΜΕΣΑ στη Νέα Φιλαδέλφεια!!!