ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Ο Αυλωνίτης έχει στο χέρι τον Κεραμυδά

Ο πρόεδρος ποδοσφαίρου Σάλας, Νίκος Αυλωνίτης, έκανε παρέμβαση στον bwinΣΠΟΡ FM ώστε να αντικρούσει τις καταγγελίες που έκανε προς το πρόσωπό του ο Παναγιώτης Κεραμυδάς και στη φερόμενη εμπλοκή του στην υπόθεση της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Με ειδοποίησαν για όσα είπε ο κύριος Κεραμυδάς. Δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα για όσα λέει, έχω αποδείξεις για όλες τις καταγγελίες που έχει κάνει. Τρία πράγματα θα σας πω. Πρώτον, κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας ήμασταν μέσα στην αίθουσα 40 άτομα της επιτροπής Σάλας. Οι 29 που ψηφίζαμε, ο δικαστικός επιμελητής, η εφορευτική επιτροπή και οι υποψήφιοι, ήταν 40 μάρτυρες μπορούν να επιβεβαιώσουν πως δεν έγινε τίποτα.

Δεύτερον είναι αντίποινα του Κεραμυδά. Στις 13/08/2018 κατήγγειλα στην Επιτροπή Δεοντολογίας ότι ο Κεραμυδάς έχει πλαστογραφήσει 8 ημερομηνίες αθλητών, μιλάω για τις δηλώσεις του νόμου 105 και τα πιστοποιητικά γέννησης. Έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε και δεν έγινε τίποτα. Έχω δώσει τα δελτία στην επιτροπή. Δεν κλήθηκε ποτέ. Τα στοιχεία δεν λένε ψέματα, έχω τα χαρτιά και τα πρωτόκολλα στα χέρια μου.

Τρίτον, ο κύριος Κεραμυδάς έχει άμεση σχέση και έχει ακαδημία του Ολυμπιακού. Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται», κατέληξε.

Για τις απειλές προς το πρόσωπο του κυρίου Κεραμυδά, όπως κατήγγειλε ο ίδιος: «Δεν έχω απειλήσει ποτέ κανέναν άνθρωπο στη ζωή μου, δεν ξέρω που μένει καν. Έχω να μιλήσω μαζί του από την ημέρα των εκλογών. Είναι πολύ τυχερός ο κύριος Κεραμυδάς, ήταν σημαδικές οι ημερομηνίες τότε, έχω αποδείξεις για όλα».

Για την εισήγηση του κυρίου Αθανασίου προς το πρόσωπό του: «Ισόβιο αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο και 100 χιλ. ευρώ πρόστιμο. Μου καταλογίζει ότι διαχειρίστηκα τις εκλογές, ότι έβαζα όσους ήθελα μέσα στην αίθουσα. ότι οι μπράβοι, οι φουσκωτοί όπως αναφέρει χτυπούσαν τους αντιπάλους μου, ότι πήγα σπίτι του Κεραμυδά και τον απείλησα. Όλα αυτά πέφτουν πολύ εύκολα, υπάρχουν στοιχεία για όλα. Προσβάλει πάρα πολύ την προσωπικότητά μου ως γονέα. Με πήρε ο μεγάλος μου ο γιος που είναι 22 χρονών τηλέφωνο για να δει τι έχει γίνει, ο μικρός ο γιος μου που είναι 17 ήθελε επεξήγηση τι έκανε ο πατέρας του. Με προσβάλει και ως πρόεδρο της Ένωσης. Ξαφνικά βρίσκομαι κατηγορούμενος λες και είμαι νονός της νύχτας».