Το blog της 2ης θέσης του Μαυροειδή κόντρα στο Λαύριο

Το blog της 2ης θέσης του Μαυροειδή κόντρα στο Λαύριο

Η δεύτερη θέση παίζεται για την ΑΕΚ κόντρα στο Λαύριο σύμφωνα με όσα έγραψε ο Δημήτρης Μαυροειδής στο blog του στον ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά:

«Προερχόμαστε από ένα άσχημο αποτέλεσμα στη Τουρκία. Δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και αποκλειστήκαμε από την επόμενη φάση του Basketball Champions League.

Δυστυχώς, όλες αυτές οι απουσίες παικτών και το μπαράζ προβλημάτων μας δυσκόλεψαν σε πάρα πολλούς τομείς. Δεν καταφέραμε να έχουμε τη λειτουργία που θέλαμε ως ομάδα και αυτό φαίνεται τον τελευταίο καιρό, καθώς δεν παίζουμε το μπάσκετ που είχαμε συνηθίσει.

Ελπίζουμε αυτό ν’ αλλάξει από αύριο, στον αγώνα με το Λαύριο στο ΟΑΚΑ. Μία ομάδα που στην αρχή την χαρακτηρίσαμε ”έκπληξη”, αλλά αποδείχτηκε ότι δεν είναι. Παίζει πολύ καλό μπάσκετ και σε υψηλό επίπεδο. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς αύριο. Στην ουσία ”παίζεται” η δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα.

Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, να είμαστε σωστοί στις επιλογές μας σε άμυνα και επίθεση και να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα για να επιστρέψουμε στις νίκες».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *