AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διπλός έλεγχος στην «Αγιά Σοφιά» από την Περιφέρεια Αττικής παρουσία Μελισσανίδη

Από έλεγχο πέρασε σήμερα το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, ο οποίος μάλιστα ήταν διπλός. Στη Νέα Φιλαδέλφεια βρέθηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης για να ενημερωθεί αυτοπροσώπως από τους ελεγκτές της Περιφέρειας.

Συγκεκριμένα, ο πρώτος έλεγχος, αφορούσε τα σκυροδέματα και όλα τα μπετά που έχουν πέσει και ο άλλος την Περιφέρεια, που τσέκαρε εσωτερικά έργα και όσα έχουν σχέση με τους διαγωνισμούς που είναι υπεύθυνη εκείνη.

Οι ελεγκτές πέρασαν από όλα τα σημεία του γηπέδου που προέβλεπε ο έλεγχος, τσέκαραν όλες τις κερκίδες, τα σκυροδέματα και το σκέπαστρο – κέλυφος του γηπέδου, αλλά και τις εσωτερικές εργασίες που υπεύθυνη είναι η εταιρία ΤΟΜΗ.

Κατά την έξοδό τους από την «Αγιά Σοφιά», οι ελεγκτές εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τις μέχρι τώρα εργασίες, ενώ είδαν και αυτές που γίνονται για τις υπογειοποιήσεις, οι οποίοι είναι αναπόσπαστο κομμάτι για να τεθεί σε λειτουργία το γήπεδο.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε για αρκετή ώρα μαζί με τους ανθρώπους της Περιφέρειας και μάλιστα είδε και ο ίδιος την πρόοδο που έχει σημειωθεί εντός και εκτός της «Αγιά Σοφιάς». Από δω και πέρα ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΑΕΚ καταστρώνει τα πλάνα του για τις επόμενες εργασίες που πρέπει να γίνουν.