ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκη για να μη χάσει το τρένο της Ευρώπης – Δοκίμασε 3-4-3 ο Χιμένεθ

Ενα πολύ σημαντικό παιχνίδι δίνει απόψε (19:30) η ΑΕΚ που υποδέχεται τον Ολυμπιακό για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ. Η νίκη για την Ενωση είναι μονόδρομος για να μη χάσει το τρένο που οδηγεί στην Ευρώπη. Σε διαφορετική περίπτωση τα πράγματα θα δυσκολέψουν για τα καλά.

Το έργο των κιτρινόμαυρων δεν είναι εύκολο, με τον Μανόλο Χιμένεθ να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών, κάτι που τον ανάγκασε να δοκιμάσει σχηματισμό με 3-4-3 για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν. Ο Ανδαλουσιανός προπονητής του Δικεφάλου επέλεξε κάτω από τα δοκάρια τον Αθανασιάδη, με τους Νεντελτσιάρου, Σβάνα και Χνιντ στην άμυνα. Λόπες και Νταντσένκο σε ρόλο μπακ – χαφ. Στον άξονα ήταν οι Κρίστισιτς και ένας εκ των Μάνταλου και Σιμάνσκι, ενώ μπροστά βρέθηκαν οι Γκαρσία και Τάνοβιτς, με τον Ολιβέιρα στην κορυφή της επίθεσης.

Εκτός μάχης είναι οι τραυματίες Μπακάκης, Λάτσι και Σιμόες, ο ανέτοιμος Τσιγκρίνσκι και ο Σάκχοφ που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Στην αποστολή βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Σβάρνας, Χνιντ, Νταντσένκο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστισιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Κοσίδης.