ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παράπονα Χιμένεθ για τη διαιτησία και συγχαρητήρια στους παίκτες του

Εντονα παράπονα είχε ο Μανόλο Χιμένεθ για τη διαιτησία του Καμπάκοφ. Ο Ισπανός τεχνικός θεωρεί πως δεν υπάρχει φάουλ πάνω στον Ουάρντα, ενώ υπογραμμίζει πως κλειδί της αναμέτρησης είναι η μη αποβολή του Ζίβκοβιτς. Παράλληλα έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθεια.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Με αυτήν την ομάδα δεν έχουμε τύχη με τις αποφάσεις των διαιτητών. Πιστεύω ότι στη φάση δεν υπήρχε φάουλ. Νομίζω ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι κατά τη διάρκεια των 93 λεπτών και στο τέλος η ποιότητα του παίκτη του ΠΑΟΚ έκανε τη διαφορά.

Θα ήθελα να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου. Δώσανε τα πάντα κατά τη διάρκεια του ματς με το τον ΠΑΟΚ, για τον οποίο ο ποδοσφαιριστής τους κατάφερε να σκοράρει στο τέλος.

Νομίζω ότι το κλειδί είναι στη δεύτερη κίτρινη που δεν δόθηκε στον Ζίβκοβιτς. Αν είχε δοθεί δεν θα μπορούσε να είχε σκοράρει ο Μουργκ. Το θετικό κομμάτι είναι ότι η ομάδα έπαιξε καλά. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, έτσι ώστε να πάμε καλά αν μας το επιτρέψουν οι τραυματισμοί και η κούραση».