ΟΠΑΔΟΙ

Original 21 Old School: Συνάντηση κάθε Τετάρτη με μπύρες και συζήτηση για τα παλιά

Μετά από επιθυμία και παρότρυνση πολλών αδερφών από εσάς και όπως σας είχαμε υποσχεθεί στο παρελθόν παρ’ όλες τις δυσκολίες της εποχής, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως η παλιά γενιά της ORIGINAL 21 ξανά μαζεύτηκε και μάλιστα στεγάστηκε στο club της Νέας Φιλαδέλφειας και κάθε Τετάρτη  18:30 θα συναντιόμαστε και πίνοντας ατελείωτες μπύρες.

Θα αναπολούμε τα παλιά και φυσικά θα ανησυχούμε και θα αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο μέλλον της αγαπημένης μας ΑΕΚ, όπως μάθαμε από παιδιά.

Βέβαια λόγω των μέτρων προς το παρόν οι συναντήσεις μας θα γίνονται κάθε Τετάρτη στις 18:30 στον Ναό μας στο γνωστό σημείο.

Η παρουσία όλων μας είναι αναγκαία λόγω των δύσκολων καιρών και των οικονομικών υποχρεώσεων που έχουμε αναλάβει για την στέγαση μας και την στήριξη του club της Νέας Φιλαδέλφειας αλλά και για την γνωστή αλληλεγγύη που δείχνουμε στα αδέρφια μας που βρίσκονται σε ανάγκη. Σύντομα θα τυπώσουμε και μπλουζάκια γι’ αυτούς τους λόγους.
Ε

πίσης πολλά αδέρφια από την υπόλοιπη Ελλάδα δηλώνουν παρόν και θέλουν να στηρίξουν ηθικά και οικονομικά την προσπάθεια και τους ευχαριστούμε! Σύντομα θα υπάρχει και λογαριασμός τραπέζης για εσάς που το ζητάτε.

ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΑΚΌΜΑ

ORIGINAL 21 Old school club