AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βέρντε: Φανταστική η εμπειρία στην ΑΕΚ

Στο πέρασμά του από την ΑΕΚ, με την οποία δεσμεύεται ακόμα με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022 αναφέρθηκε ο Ντανιέλε Βέρντε σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιταλικό Μέσο.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός είπε για την Ένωση στο “Fanpage”: “Πέρασα πολύ καλά στην Ελλάδα, αλλά ήταν περίπλοκο από προσωπικής άποψης. Η οικογένειά μου βρισκόταν μακριά, με ένα νεογέννητο μωρό, το οποίο δεν μπορούσα να δω εξαιτίας του lockdown. Από επαγγελματικής άποψης πάντως ήταν μια φανταστική, ανταποδοτική και χρήσιμη εμπειρία. Αλλά ήθελα να επιστρέψω στην Ιταλία και να απολαύσω το ιταλικό ποδόσφαιρο, το οποίο κατά την άποψή μου παραμένει ένα από τα κορυφαία στον κόσμο”.

Αν η Σπέτσια παραμείνει στην κατηγορία (αυτή τη στιγμή είναι στην 15η θέση στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού), τότε οι Ιταλοί θα καταβάλουν στην Ένωση 600.000 ευρώ ως υποχρεωτική οψιόν αγοράς, όπως συμφωνήθηκε το καλοκαίρι.

Σε αντίθετη περίπτωση, δηλαδή αν η Σπέτσια υποβιβαστεί τότε ο Βέρντε επιστρέφει στην ΑΕΚ και από κει και πέρα είναι στο χέρι των δύο η επόμενη μέρα. Φέτος ο Ιταλός εξτρέμ μετρά 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την Σπέτσια, έχοντας απολογισμό επτά γκολ και δύο ασίστ.