AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Αγγέλου: Διαχειριστήκαμε λάθος τη διαφορά των 9 πόντων

Στα λάθη που έκαναν οι αθλητές του με αποτέλεσμα να χάσουν και να αποκλειστούν από τους τελικούς της Basket League αναφέρθηκε ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Ο κόουτς της ΑΕΚ είπε για την ήττα από τον Παναθηναϊκό:

– Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό που πέρασε στον τελικό. Αυτή τη σειρά των 4 δεκαλέπτων μπορείς να τη δεις από πολλές πλευρές. Μπορείς να δεις τι έγινε σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Να τα χωρίσεις σε κατηγορίες και να αξιολογήσεις. Δεν θέλω να επεκταθώ σε λεπτομέρειες. Διαχειριστήκαμε λάθος την προσέγγισή του στη διαφορά των 9 πόντων. Αντιμετωπίσαμε λάθος αυτή τη διαφορά κόντρα σε αυτούς τους παίκτες. Η αγορά δεν κάνει λάθος. Πρέπει να έχεις σεβασμό, υπομονή και να μην χάσεις το μυαλό σου. Αυτό δεν μειώνει την προσπάθεια που κάναμε σε αυτή τη σειρά. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες».

– Για το αν ήταν καλύτερη η ομάδα του σε κάποιο από τα 4 ματς: «Ήμασταν ανταγωνιστικοί και στα 4 δεκάλεπτα. Υπάρχουν παράμετροι μέσα στο γήπεδο και εκτός αυτού. Το μπάσκετ χρειάζεται ανταγωνιστικές ομάδες. Αυτή η σειρά ανέδειξε προσωπικότητες από τον Παναθηναϊκό. Και από εμάς, κάποια παιδιά βγήκαν μπροστά και διεκδίκησαν κάτι. Σε αυτό το επίπεδο πρέπει να αξιολογούμε τις αποφάσεις. Να μην παίρνουμε αποφάσεις μόνο με το ένστικτο. Ο χρόνος και το σκορ είναι βασικοί παράμετροι».

– Για το αν παρασύρθηκε η ομάδα του από τον ενθουσιασμό στο +9: «Ναι, είναι ξεκάθαρο αυτό. Έχω συμμετοχή κι εγώ σε αυτό».

– Για τον μειωμένο χρόνο συμμετοχής του Μόουζες: «Είναι θαύμα που παίζει. Έχει οστικό οίδημα και στα δύο γόνατά του. Ήθελε πολύ να παίξει. Είναι μια επιλογή με γνώμονα το καλό της ΑΕΚ και με βάση τους παίκτες που έχουμε».