ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

Φωνάζει για Γκορτσίλα ο Παναθηναϊκός που έμεινε στο 2-2 με τον Αστέρα Τρίπολης

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη που έψαχνε απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης με αποτέλεσμα να μείνει στο 2-2 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των play-offs της Super League.

Ο αμαρκάριστος Σουάρεθ έκανε με κεφαλιά το 0-1 για τους Αρκάδες μόλις στο 10’, ο Χατζηγιοβάνης εκμεταλλεύθηκε την «γκάφα» του -πρωταγωνιστή στο 2-2 του πρώτου γύρου-Παπαδόπουλου και ισοφάρισε στο 28ο λεπτό, για να ακολουθήσουν το εύστοχο «πέναλτι» του Μπαράλες στο 42’ και νέο γκολ του Χατζηγιοβάνη, από στην άσπρη βούλα, στο 58ο λεπτό.

Ενώ Καρλίτος και Σανκαρέ, αμφότεροι μπαίνοντας αλλαγή στο ματς. είχαν δοκάρια, ο πρώτος στο 72’ και το δεύτερος στο 90’!

Ο Παναθηναϊκός φωνάζει για το πέναλτι που έδωσε ο Γκορτσίλας εις βάρος του, το οποίο έμελλε να δώσει προβάδισμα στους Αρκάδες με 2-1. Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι (δέχτηκε μπουκάλι από οπαδό της ομάδας) παρέμεινε στην πέμπτη θέση, με 53 βαθμούς μετά από 33 παιχνίδια κι ο Αστέρας έκτος έχοντας 46 πόντους με τα ίδια ματς.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Βέλεθ, Πούγγουρας (80′ Σανκαρέ), Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλος (80′ Αίτόρ), Νιας, Βιγιαφάνιες, Ενγκμπακοτό (73′ Καμπετσής), Χατζηγιοβάνης, Μακέντα (66′ Καρλίτος).

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Τασουλής, Βαλιέντε, Τιλίκα (80′ Κρίσπι), Μπαράλες (56′ Τζήμας), Μουνάφο, Σουάρεθ, Ριέρα (56′ Ροντρίγκο Γκόμες), Κώτσιρας, Σίτο (56′ Αλί Μπαμπά), Χριστόπουλος.