ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

Φωτιά στην ΕΠΟ! Θέμα Φιλιππούση έθεσε ο ΠΑΟΚ!

Μετά τον Ολυμπιακό που αντιδρά για τον Ιάκωβο Φιλιππούση στη θέση του εκτελεστικού γραμματέα της ΕΠΟ, σειρά παίρνει και ο ΠΑΟΚ, εκφράζοντας την αντίθεσή του, με αφορμή την υπογραφή μίας εγκυκλίου, η οποία αφορά στη στελέχωση του λογιστηρίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος-διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης, γνωστοποίησε, μέσω e-mail, στα μέλη της ΕΕ αυτή του την αντίδραση.

«Καλησπέρα, με έκπληξη -και όντας κοινοποιημένος- έλαβα αυτό το μέιλ όπως οι υπόλοιποι συνάδελφοι- μέλη της ΕΕ. Στα άρθρα 55 και 56 του καταστατικού της ΕΠΟ στα οποία αναφέρονται σαφώς οι αρμοδιότητες του εκτελεστικού γραμματέα, δεν προκύπτει ότι μπορεί να προχωρήσει μονομερώς σε αλλαγή του διοικητικού προσωπικού χωρίς την προηγούμενη έγκριση της ΕΕ. Για τον λόγο αυτόν -και επειδή δεν θέλω να έχω ευθύνη από ενέργειες ή παραλείψεις οποιουδήποτε- δεν συμφωνώ αν δεν υπάρξει προηγούμενη έγκριση από την ΕΕ ή την ΕΕΘ (σ.σ. Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων). Με εκτίμηση Μάκης Γκαγκάτσης».

Με την επιστολή και την συγκεκριμένη κίνηση συμφώνησαν, απαντώντας μέσω e-mail, πέντε σύμβουλοι της Ομοσπονδίας, πιο συγκεκριμένα οι κ.κ. Αντωνίου, Κουπτσίδης, Γαβριηλίδης, Μπουχλαριώτης και Χατζησαρόγλου, ενώ ο πρόεδρος της Superleague 1, Λεωνίδας Μπουτσικάρης ανέφερε ότι επιφυλάσσεται για τη νομιμότητα του εγγράφου.

Έτσι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ακολουθεί τακτική… Ολυμπιακού, βάζοντας φωτιά στην ΕΠΟ, δείχνοντας πως μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα, καθώς το διοικητικό στέλεχος της Ομοσπονδίας δεν απολαμβάνει, πλέον, τη στήριξη της πλειοψηφίας.