ΣΚΕΨΕΙΣ

Όχι άλλη μιζέρια

Έχουν ειπωθεί πάρα πολλά εδώ και ένα εξάμηνο, έχουν γραφτεί άρθρα, αναλύσεις τακτικές, όλο το οικοδόμημα της ΑΕΚ έχει δεχτεί χτυπήματα και οι πληγές που υπάρχουν αρχίζουν και γίνονται όχι παροδικές, αλλά πολύ φοβάμαι μόνιμες.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΔΙΑΣ

Ο ΑΕΚτζής έχει χάσει την περηφάνια του, την αξιοπρέπειά του και βλέπει την ομάδα να παραπαίει και να χλευάζεται από τους αντιπάλους της. Οι πολλαπλές ήττες σε ντέρμπι φανερώνουν ότι ούτε στο τάβλι δεν κερδίζουμε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό και ο ΠΑΟ των πολλών προβλημάτων με την ΑΕΚ μπορεί να πιάσει καλή απόδοση και να κερδίσει.

Άλλοι τέσσερις αγώνες. Ο πρώτος με τον ΠΑΟΚ, ο πιο κρίσιμος, αφού η νίκη θα δώσει αβαντάζ δύο αποτελεσμάτων στο επόμενο παιχνίδι στη Λεωφόρο της νίκης και της ισοπαλίας.

Δεν μπορώ να φανταστώ άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης με τον ΠΑΟΚ. Τα συστήματα όσο και να αναλυθούν στην κατάσταση της ΑΕΚ περισσεύουν τη δεδομένη στιγμή. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο πέρα από την κατάθεση ψυχής στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Δεν αντέχει ο ΑΕΚτζής κι άλλο κάζο κι άλλη μιζέρια φέτος πέρα από τις ταπεινώσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Η μη έξοδος της ΑΕΚ στην Ευρώπη θα είναι χαριστική βολή στο πρεστίζ του club με επιπτώσεις.

Πρώτος τελικός λοιπόν με τον ΠΑΟΚ.

Κύριοι όχι άλλη μιζέρια.

Οι φωτογραφίες των Γιώργου Σαββίδη, Τάκη Καραγκιοζόπουλου, Στέλιου Μανωλά και Σπύρου Οικονομόπουλου πρέπει να κρεμαστούν έξω από τα αποδυτήρια. Είναι ηγετικές προσωπικότητες που έκαναν περήφανο τον λαό της ΑΕΚ.