AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Αδειάζει η κλεψύδρα για την ΚΑΕ ΑΕΚ – Θα τα καταφέρει ο Αγγελόπουλος;

Από τους τίτλους και τις διακρίσεις η ΑΕΚ έφτασε σε σημείο να κινδυνεύει να μην μπορέσει να δηλώσει συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα. Τα προβλήματα είναι πολλά, ο Μάκης Αγγελόπουλος και οι συνεργάτες του προσπαθούν να βρουν λύσεις. Θα τα καταφέρουν;

Αυτή τη στιγμή τα ban είναι οκτώ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως πολύ σύντομα θα φτάσουν τα 10, αφού άλλοι δύο έχουν στείλει σχετικό αίτημα κι η διεθνής ομοσπονδία αναμένεται να προσθέσει τις δικές τους… προσφυγές.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος πρέπει να ξεπεράσει το μεγάλο εμπόδιο της εξασφάλισης πιστοποιητικού συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα. Για να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα η ΑΕΚ θα πρέπει όλοι οι συμμετέχοντες (προπονητές και παίκτες) είτε να έχουν εξοφληθεί, είτε να έχουν συναινέσει σε διακανονισμό. Είναι δε τόσο σκληρή η γραμμή που αποφάσισαν στον ΕΣΑΚΕ που σε περίπτωση αθέτησης συμφωνίας από την πλευρά μιας ομάδας, σε περίπτωση μη τήρησης των ημερομηνιών καταβολής των δόσεων, από τη στιγμή που θα έχει βγει το πιστοποιητικό συμμετοχής, προβλέπεται συνεχής αφαίρεση βαθμών.

Η διοίκηση των κιτρινόμαυρων βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους πάντες προκειμένου να μην αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα η ΑΕΚ και η ομάδα να κατέβει κανονικά στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου.