AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η αποστολή της ΑΕΚ που ταξιδεύει για την Ολλανδία (photo)

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανακοίνωσε την αποστολή της ΑΕΚ που θα βρεθεί στην Ολλανδία για το δεύτερο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη έκπληξη, με τον Χριστόπουλο να είναι εκτός διότι θα συνεχίσει την καριέρα του ως δανεικός στην Ντόρντρεχτ, ενώ μέσα είναι οι Λόπες (σσ. ελαφρύ διάστρεμμα), Παρράς και ο Γκίνης αντί του τραυματία Χατζηεμμανουήλ.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Έλντερ Λόπες υποβλήθηκε σε εξετάσεις, από τις οποίες επιβεβαιώθηκε η αρχική διάγνωση για διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική. Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως και οι Στράτος Σβάρνας, Βασίλης Χατζηεμμανουήλ. Σε μαγνητική υποβλήθηκε και ο Παναγιώτης Τσιντώτας, από την οποία ωστόσο δεν προέκυψαν ευρήματα.

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στο Burg Haamstede της Ολλανδίας για το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Θεοχάρης, Γκίνης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Μήτογλου, Σβάρνας, Νταντσένκο, Ραντόνια, Μιτάι, Παρράς, Κάτσικας, Σιμάνσκι, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Ρουκουνάκης, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης.

Αύριο η ομάδα θα προπονηθεί στα Σπάτα στις 12.00 και στις 15.00 θα αναχωρήσει για το «Ελ. Βενιζέλος», απ’ όπου θα «πετάξει» για τις Βρυξέλλες και στη συνέχεια θα μεταβεί οδικώς στο Burg Haamstede.

Η αποστολή της ομάδας μας που μετά την αυριανή προπόνηση στα Σπάτα το μεσημέρι θα αναχωρήσει το απόγευμα με τελικό προορισμό την Ολλανδία για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.