ΣΚΕΨΕΙΣ

Με εξαιρετικό ενδιαφέρον παρακολουθούμε το upgrade του ρόστερ της ομάδας

Σημαντικές κινήσεις έγιναν στα μετόπισθεν εξασφαλίζοντας την υπογραφή του Τιτάνοτεράστιου Τζαβέλα από την Τουρκία, μια μεταγραφή που οι managers & reporters ετοίμαζαν από το 2016 για λογαριασμό του Παναθηναϊκου τότε… γιατί αλλάζεις επίπεδο με Τζαβέλλα, είναι γνωστό της πάσης.

Στο κέντρο κλείνει από στιγμή σε στιγμή ο Έντσαμ (τον τελευταίο μήνα) αν μείνει ελεύθερος και αν δεν βρει κάτι καλύτερο.

Για την επίθεση τι σας έχουμε; Αραούχο βεβαίως!! Να καούν τα κάρβουνα να μπετώσουν τα τσιμέντα!! Υπομονή γιατί είναι τρελός ο πρόεδρος της Λας Πάλμας – ίσως να μιλήσουμε και για δανεικό ξέρω ‘γω ασούμε;

Παιχταράδες από Γαλλία – Γερμανία – Βραζιλία κάνουν ουρά οι μάνατζερς να προτείνουν παίχτες από το πάνω ράφι και εμείς να ρίχνουμε άκυρα γιατί ο προγραμματισμός είναι ξεκάθαρος και πολύ συγκεκριμένος.

Επί της ευκαιρίας παίζει να έρθει και ο Βράνιες αλλά τελικά όχι γιατί τελικά δεν ήρθε Ελλάδα αλλά ήταν για κυνήγι – φάγαμε και 2 μερούλες γιαυτό. Τον Σβάρνα τον θέλουν μεγάλες ομάδες, άσχετα που το διαψεύδουν, μήπως να πάρει άλλη μια ευκαιρία για τον ηγέτη της άμυνας;

Πλησιάζει το πρώτο επίσημο που λόγω του θριάμβου μας, θα βαφτίσουμε τον αρακά μπριζόλα και θα νηστέψουμε άλλη μια χρονιά.

Το κείμενο δημοσιεύθηκε στη σελίδα στο facebook Kitrina Gyalia