AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μήνυμα Αραούχο στον πρόεδρο της Λας Πάλμας: Θέλω να πάω στην ΑΕΚ

Την ώρα που ο πρόεδρος της Λας Πάλμας παίζει παιχνίδια τακτικής και κοστολογεί τον Σέρχιο Αραούχο 3 εκατ. ευρώ, ο Αργεντινός επιθετικός του έστειλε μήνυμα.

Ο “Τσίνο” φαίνεται να είχε επικοινωνία με τον Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ και του ξεκαθάρισε πως θέλει να πάει στην ΑΕΚ. Μαζί με τον Αραούχο είναι και ο πατριός του που λειτουργεί ως μάνατζερ και έχει άριστες σχέσεις με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Άλλωστε ο Αραούχο πέρασε τα καλύτερα ποδοσφαιρικά του χρόνια στην Ένωση. Αγαπήθηκε όσο λίγοι από τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος περιμένει τα ευχάριστα νέα της επιστροφής του για να πάει μέχρι το “Ελ. Βενιζέλος” για να τον υποδεχθει.

Η προσπάθεια των ανθρώπων της ΑΕΚ για να ντύσουν και πάλι τον Αραούχο στα κιτρινόμαυρα δεν σταματάνε. Η περίπτωσή του είναι ξεχωριστή με αυτές που δουλεύουν Παπαδημητρίου και Κονέ στα μεταγραφικά. Με απλά λόγια είναι… άλλο κεφάλαιο ο Αραούχο για την Ένωση.

Πιθανολογείται πως με ένα ποσό λίγο πάνω από το 1,5 εκατ. ευρώ ο Αργεντινός θα έρθει στην ΑΕΚ και πως ο Ραμίρεθ θα σταματήσει τα τσαλιμάκια που κάνει και θα λογικευτεί. Εξάλλου ο Αραούχο δεν επιθυμεί να συνεχίσει στη Λας Πάλμας.

Comments are closed.