AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Γούτας έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ, αλλά εκείνη του κάνει… νερά

Ο Δημήτρης Γούτας έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ, πριν από 10-15 μέρες του έλεγαν από την ομάδα ότι τον υπολογίζουν κανονικά στο ρόστερ και ξαφνικά τις τελευταίες 3-4 κάτι άλλαξε δηλώνοντάς του πως θα επανεξετάσουν το θέμα. Το AEK24HOURS έχει το ρεπορτάζ.

Ο Γούτας είναι από τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να προσφέρουν πολλά στην αμυντική γραμμή της Ένωσης. Είχε γεμάτες σεζόν με τον Ατρόμητο, είχε πάρει το μήνυμα των κιτρινόμαυρων πως ποντάρουν πολλά πάνω του, αλλά κάτι άλλαξε το τελευταίο διάστημα. Ο 27χρονος αμυντικός έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο από τον περασμένο Γενάρη, αλλά η κατάθεση του συμβολαίου του για ενεργοποίησή του μπορεί να γίνει από την 1η Ιουλίου όταν και ξεκινά η θερινή μεταγραφική περίοδο.

Δεν ξέρουμε αν ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, αν κάποιος άλλος στην ΑΕΚ ή όλο το ποδοσφαιρικό σταφ δεν τον υπολογίζει. Γίνονται συζητήσεις με τον ίδιο και τον μάνατζέρ του προκειμένου να λυθεί το θέμα, αλλά ακόμα δεν έχει βρεθεί λύση. Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση ο Γούτας ζητάει να μείνει ελεύθερος. Θέλει να… σκίσει το συμβόλαιό του. Δεν θέλει να πάει δανεικός σε άλλη ομάδα. Θέλει να παίξει στην ΑΕΚ. Σε υψηλό επίπεδο. Γι’ αυτό έφυγε από τον Ατρόμητο για το παραπάνω βήμα στην καριέρα του.

Ωστόσο φαίνεται πως οι κιτρινόμαυροι έχουν υποπέσει σε τεράστιο λάθος, το οποίο είναι αποκλειστικά δικό τους. Πάντως ο Γούτας έχει προταθεί στην Ανόρθωση, σε μια ακόμα κυπριακή ομάδα, ενώ το όνομά του… παίζει και σε μία ελληνική. Ο ίδιος είναι τελείως ξενερωμένος με την όλη κατάσταση.

One thought on “Ο Γούτας έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ, αλλά εκείνη του κάνει… νερά

  • Τελικά αυτός ο Μιλόγεβιτς , η θα φτιάξει την ομάδα , η θα την διαλύσει τελείως ….

Comments are closed.