AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τέρζιτς: Σεβόμαστε την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη, μόνος του ο Κρίστισιτς πρέπει να πάρει την ελευθέρας του

Ο Ερυθρός Αστέρας δεν έχει καμία πρόθεση να χαλάσει τις σχέσεις του με την ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη αναφορικά με το θέμα του Νέναντ Κρίστισιτς, πετώντας το… μπαλάκι στον Σέρβο μέσο.

Ο γενικός διευθυντής των Σέρβων, Ζβέζνταν Τέρζιτς τόνισε πως “ενδιαφερόμαστε για τον Κρίστιτσιτς μόνο όμως αν φύγει από την ΑΕΚ για οικογενειακούς λόγους. Εμείς από την πλευρά μας δεν μπορούμε να πληρώσουμε για τη μεταγραφή. Κανείς στην Ευρώπη δεν πληρώνει για να αποκτήσει έναν παίκτη 31 ετών” πρόσθεσε στις δηλώσεις του στο gazzetta: “σεβόμαστε την ΑΕΚ και τον κ. Μελισσανίδη και θέλουμε να έχουμε καλές σχέσεις μαζί τους. Εμείς δεν πρόκειται από την πλευρά μας να έχουμε καμία ανάμειξη μέχρι ο Κρίστιτσιτς να λύσει μόνος το θέμα του με την ΑΕΚ”.

Όσο για το αν υπάρχει κάποιος χρονικός ορίζοντας για τον Ερυθρό Αστέρα προκειμένου να περιμένει τον Κρίστιτσιτς, ο γενικός διευθυντής του σερβικού συλλόγου υποστήριξε: “Δεν είναι κάτι που σκεφτόμαστε αυτή τη στιγμή καθώς έχουμε μια εξαιρετική ομάδα και αρκετούς παίκτες. Επαναλαμβάνω πως δεν θέλουμε να χαλάσουμε τη σχέση που έχουμε με την ΑΕΚ”.