AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπακασέτας για Τζαβέλλα: Είναι παίκτης – ομάδας, έχει προσωπικότητα

Με τα καλύτερα λόγια για τον Γιώργο Τζαβέλλα μίλησε ο κολλητός και συμπαίκτης του στην Εθνική Ελλάδας, Τάσος Μπακασέτας.

«Είναι ένας πολύ σταθερός ποδοσφαιριστής. Σταθερός σε απόδοση. Επίσης είναι αυτό που λέμε παίκτης – ομάδας. Βάζει πάντα την ομάδα και τον τρόπο που θα λειτουργήσει καλύτερα και θα πετύχει πράγματα μέσα στο γήπεδο, πάνω απ’ όλα. Φυσικά είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει προσωπικότητα και την βγάζει και μέσα στο γήπεδο στο παιχνίδι της ομάδας. Θα μετρήσει και αυτό στο πόσο μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, όπως θα βοηθήσει και η τεράστια εμπειρία που έχει ο Τζαβέλλας. Μπορεί δηλαδή να λειτουργήσει και μέσα στο γήπεδο αλλά και μέσα στα αποδυτήρια, όπως ο Κονέ στην πρωταθληματική σεζόν» τόνισε αρχικά στην «Ώρα των Σπορ» ο διεθνής ποδοσφαιριστής.

Σε ερώτηση για το ποια θέση του ταιριάζει καλύτερα, δηλαδή αν παίζει με τριάδα στο κέντρο της άμυνας ή σε σύστημα με δίδυμο στα στόπερ ο Μπακασέτας απάντησε: «Θεωρώ πως δεν θα έχει καμία διαφορά για τον Τζαβέλλα. Είναι το ίδιο. Και στα δυο συστήματα και στους δυο σχηματισμούς στην άμυνα, μπορεί να ανταποκριθεί εξίσου πολύ καλά, διότι είναι πολύ γρήγορος στις αντιδράσεις του αλλά και πολύ καλός με την μπάλα, ενώ ξέρει να διαβάζει πολύ καλά το παιχνίδι».