AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεύτερο δείγμα γραφής κόντρα στη Φέγενορντ για την ΑΕΚ

Το πρόσημο στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας κόντρα στη Φίτεσε ήταν θετικό για την ΑΕΚ. Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς το έφερε εις πέρας, νίκησε κι έδειξε ότι είναι η ομάδα του προπονητή της παρά τα πολλά τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ και πρέπει να καλυφθούν με μεταγραφές.

Σήμερα, οι κιτρινόμαυροι δίνουν το δεύτερο φιλικό. Αυτή τη φορά με αντίπαλο τη δυνατή Φέγενορντ (14:30, Novasports 1) στο προπονητικό της ομάδας στο Ρότερνταμ ονόματι Venue Sportcomplex Varkenoord 1.

Ο προπονητής της Ένωσης θα έχει την ευκαιρία για μια ακόμη φορά να δει πρόσωπα και να βγάλει κάποια επιπλέον χρήσιμα συμπεράσματα για τους ποδοσφαιριστές του, επιλέγοντας το αγαπημένο του 4-1-4-1. Βέβαια τα προβλήματα δεν λείπουν. Εκτός είναι ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς ο οποίος επέστρεψε στην Αθήνα λόγω λοίμωξης. Οι τελευταίες προπονήσεις έδειξαν ότι ο Λιβάι Γκαρσία είναι έτοιμος και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής. Στο πρόγραμμα της Παρασκευής μπήκε ο Λόπες, ενώ ο Τζαβέλλας ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς. Η συμμετοχή τους είναι αμφίβολη.