AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Δημητρούλιας: Είναι μια ιστορική μέρα που θα μας ακολουθεί για πάντα

Η ΑΕΚ έκανε το τρεμπλ με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και όπως είναι λογικό ο Δημήτρης Δημητρούλιας δεν έκρυψε την ικανοποίησή του.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Δικεφάλου τόνισε: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, απέδειξε γιατί βρίσκεται στους τελικούς. Για μας είναι μια ιστορική μέρα που θα μας ακολουθεί για πάντα. Κουραστήκαμε πολύ, μας έτυχαν πολλά φέτος, αλλά ποτέ δεν το βάλαμε κάτω», ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Σηματοδοτήσαμε το μέταλλο που θα έχει ομάδα. Θέλω βα ευχαριστήσουμε θερμά τον χρηματοδότη μας τον Σταμάτη Παπασταμάτη και την οικογένεια του, το staff, το management, πρώτα από όλα τους αθλητές μου, τους συνεργάτες μου. Κάναμε κάτι πολύ σπουδαίο, είμαστε πολύ κουρασμένοι για να το καταλάβουμε. Βρεθήκαμε πολλές φορές στο καναβάτσο, αλλά στο τέλος πήραμε το αποτέλεσμα. Είμαι πολύ ευτυχής που είμαι ο leader αυτής της ομάδας».

Όσο για το που κρίθηκε το ματς είπε: «Τεχνικά θα μπορούσαμε να συζητήσουμε για πολλά. Σίγουρα είχε πολύ μεγάλη ευστοχία ο αντίπαλός μας και αυτό τον κράτησε στο παιχνίδι μέχρι το τέλος. Όταν ένα ματς πηγαίνει στην παράταση, παίζουν ρόλο η φυσική κατάσταση, το θέλω. Ήταν πολύ ισχυρό και του ΠΑΟΚ, όταν ένα παιχνίδι κρίνεται στην παράταση και οι δύο το θέλουν πολύ. Κρίθηκε στην ενέργεια, για εμάς ήταν μια μέρα που αν κερδίζαμε θα κατακτούσαμε ένα τρεμπλ κι αυτό είναι πολύ σπουδαίο».