ΣΚΕΨΕΙΣ

Ταξίδι στο μέλλον με σύμμαχο το παρελθόν

Τόσα χρόνια που βλέπουμε αυτήν την ομάδα, εάν δούμε πόσες φορές έχει στραφεί στο παρελθόν σε πρόσωπα που το ίδιο το club έχει αποβάλλει ή από μόνα τους έχουν φύγει θα δούμε πολλά παραδείγματα.

Μια σύντομη περιγραφή στα ονόματα που έχουν λάβει το εισιτήριο της επιστροφής είναι οι Νικολαΐδης, Μπάγεβιτς, Μπατίστα αλλά και σε πόστα διοικητικά μη λησμονούμε τη μεγάλη επιστροφή του τωρινού ιδιοκτήτη Δ Μελισσανίδη αλλά και τα πάρε δώσε με τα πεπραγμένα της ΑΕΚ του Μάκη Ψωμιάδη με τις γνωστές αρνητικές επιπτώσεις στο σύλλογο.

Με λίγα λόγια το ρητό επιστροφή στο μέλλον το ‘χει στο dna της η ομάδα μας.

Κι όμως αυτή τη φορά οι επιστροφές Βράνιες, Αραούχο είναι επιβεβλημένες στο βαθιά άρρωστο και ελλειμματικό ράστερ της περυσινής σεζόν.

Ενός ρόστερ που εάν και χαρακτηρίστηκε το πληρέστερο από πολλούς ρεπόρτερ, τα αποτελέσματα που είχαμε ήταν τραγικά.

Ρεαλιστικά λοιπόν η ΑΕΚ διορθώνει τα λάθη της με παιδιά που ξέρουμε ότι μπορούν άμεσα να ανεβάσουν την ομάδα επίπεδο και να μας κάνουν ξανά να χαμογελάσουμε !

Οι Στάνκοβιτς, Τζαβέλλας Λε Ταλέκ, Αραούχο, Βράνιες πήραν ήδη φανέλα και με σιγουριά είμαστε πεπεισμένοι ότι θα είμαστε πολύ καλύτεροι από πέρυσι.

Η μισή δουλειά έγινε η 5αδα που ανέφερα πριν θα δώσει ποιότητα, τσαγανό και εγωισμό στην ομάδα.

Όμως για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό θέλει ακόμα ουσιαστικές κινήσεις.

Η απόκτηση ακραίων μπακ, ενός ακραίου επιθετικού, ενός χαφ και ενός τρίτου επιθετικού με άλλα χαρακτηριστικά από Αραούχο, Ανσαριφάρντ είναι επιβεβλημένες για το στόχο του πρωταθλήματος.

Η διοίκηση δείχνει ότι έχει τη διάθεση να αλλάξει την ΑΕΚ και με φόντο τη μεγάλη επιστροφή στην Νέα Φιλαδέλφεια, κάνει restart με επιστροφές πρώτα των πρωταθληματικών μας παικτών.

Αναμένουμε ανάλογη και δυνατή συνέχεια…