AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεύτερο φιλικό με τη Νίκη Βόλου για την ΑΕΚ Β

Η ΑΕΚ Β συνεχίζει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Πορταριά του Πηλίου και αύριο Κυριακή αντιμετωπίζει τη Νίκη Βόλου στον δεύτερο φιλικό αγώνα της. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ Βόλου και θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα.

Για τον αγώνα αυτό ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος δεν υπολογίζει τους Τζούντα Γκαρσία, Μανώλη Αρβανίτη και Μανώλη Τσιόκρη που ταλαιπωρούνται από μυϊκούς τραυματισμούς. Επίσης θα απουσιάσει ο Ευθύμης Χριστόπουλος που το πρωί της Κυριακής θα αναχωρήσει για την Αθήνα από όπου θα φύγει με την Εθνική Ελπίδων για φιλικό στη Δανία στις 3 Σεπτεμβρίου και για αγώνα της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στην Ισλανδία στις 7 του ίδιου μήνα.

Ο αγώνας με τη Νίκη Βόλου θα είναι ο τελευταίος σε αυτό το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και για κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές που έχουν κληθεί από εθνικές ομάδες. Ο Άγγελος Αγγελόπουλος και ο Αποστόλης Χριστόπουλος θα ακολουθήσουν την Εθνική Νέων για φιλικούς αγώνες στην Κύπρο στις 2 και στις 4 Σεπτεμβρίου, ενώ για την Κύπρο θα αναχωρήσει και ο Γιάννης Γερολέμου για τους αγώνες της Εθνικής Ελπίδων της χώρας του με το Λιχτενστάιν εκτός έδρας στις 3 Σεπτεμβρίου και εντός έδρας στις 7 του ίδιου μήνα. Οι τρεις τους θα αναχωρήσουν το βράδυ της Κυριακής, μετά το φιλικό με τη Νίκη.

Τελευταίος φιλικός αγώνας της ΑΕΚ Β κατά την παραμονή στη Μαγνησία θα είναι αυτός με τον Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο. Θα διεξαχθεί την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου με ώρα έναρξης 5.30 μμ και από εκεί η αποστολή θα επιστρέψει στην Αθήνα.