AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Γεμάτες όνειρα ξεκίνησαν οι Γυναίκες της ΑΕΚ

Ξανά στα παρκέ βρέθηκε η γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Συλλόγου που ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Υπό τις οδηγίες του Κώστα Αρσενιάδη, παλιές και νέες αθλήτριες συγκεντρώθηκαν στο Σχολικό Κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας και πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση. Φυσικά, πριν την έναρξη της προπόνησης έγινε προληπτικός έλεγχος με τεστ COVID-19 τα οποία όλα βγήκαν αρνητικά.

Πριν την έναρξη της προπόνησης, στην ομάδα μίλησε ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου και Διοικητικός Υπεύθυνος του τμήματος, Λευτέρης Αρχόντης, ο οποίος αφού καλωσόρισε τις αθλήτριες στη νέα σεζόν, τις ευχήθηκε τα καλύτερα. Ακόμα, αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας και στο οικογενειακό κλίμα που θα πρέπει να υπάρχει στο τμήμα. Τέλος, μετέφερε τις ευχές του Προέδρου του Συλλόγου, κ. Αλεξίου.

Ο Γενικός Αρχηγός του Συλλόγου, Ηλίας Χατσίκας, ευχήθηκε τα καλύτερα στις αθλήτριες και έδωσε το στίγμα για τη νέα σεζόν και τους υψηλούς στόχους που υπάρχουν.

Με τη σειρά του ο Team Manager του τμήματος, Νίκος Παναγιωτίδης, αφού ευχήθηκε για τη νέα σεζόν στις “κιτρινόμαυρες”, ζήτησε προσήλωση και πίστη στους στόχους που έχουν τεθεί.

Ακολούθησε η καθιερωμένη ομιλία του προπονητή της ομάδας, Κώστα Αρσενιάδη, που αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους στόχους που έχουν τεθεί και στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από όλους, καθώς και στο πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί έως και την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Εν συνεχεία έγινε η πρώτη προπόνηση με ασκήσεις χωρίς και με μπάλα και με συγκεκριμένες οδηγίες και από τον προπονητή και από το τεχνικό τιμ.

Απούσες από την προπόνηση ήταν η Όλγα Βεργίδου που αγωνίζεται με την Εθνική ομάδα, η Lindsey Vander Weide, που έρχεται αύριο (24/08), και η Σοφία Κοσμά που ταλαιπωρείται από οίδημα και χρειάζεται ξεκούραση όπως τονίστηκε από το ιατρικό τιμ.