AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μελισσανίδης σε Κονέ – Παπαδημητριου: Αν δεν τον φέρετε να μείνετε κι εσείς εκεί, μην γυρίσετε

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η μεταγραφή του Στίβεν Ζούμπερ στην ΑΕΚ. Μέχρι το βράδυ της Πέμπτης το deal έμοιαζε τελειωμένο από όλες τις πλευρές, αλλά την Παρασκευή ο Ελβετός μεσοεπιθετικός ζήτησε χρόνο λόγω της εμφάνισης της Βενέτσια και της πιθανότητας να κινηθεί γι’ αυτόν η Τορίνο.

«Όνειρό μου η Seria A και η Premier League, σε αυτά τα δύο πρωταθλήματα θέλω να μου βρεις ομάδα», είχε διαμηνύσει στους μάνατζέρ του και μετά το Euro και το ίδιο είπε και στους Κονέ-Παπαδημητρίου στη συνάντησή τους το βράδυ της Παρασκευής.

«Γνωρίζω πολύ καλά πόσο μεγάλη ομάδα είναι η ΑΕΚ, γνωρίζω ότι στην ΑΕΚ θα παίζω για τίτλους και έχω την προοπτική του νέου γηπέδου, αλλά το ιταλικό πρωτάθλημα είναι το όνειρό μου και είμαι σίγουρος ότι σε όποια ομάδα και αν πάω θα καταφέρω σύντομα να συνεχίσω σε ένα από τα κορυφαία κλαμπ», έλεγε προβληματισμένος ο 30χρονος άσος.

Εκεί υπήρξε η δραστική παρέμβαση του Δημήτρη Μελισσανίδη, όταν ενημερώθηκε για τη διστακτικότητα του παίκτη. Μιλώντας το ίδιο αφεντικό της ΑΕΚ με τον ατζέντη του Ζούμπερ έδειξε αποφασισμένος για το deal. «Ο παίκτης αυτός θα έρθει στην ΑΕΚ, δεν κάνω πίσω, αλλά βασική προϋπόθεση είναι ότι αυτό θα τελειώσει απόψε» του είπε δίνοντας το «ΟΚ» για να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια και οι ενδοιασμοί του ποδοσφαιριστή.

Ενώ μιλώντας προς τους Κονέ και Παπαδημητρίου ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν ξεκάθαρος: «Αν δεν τον φέρετε να μείνετε κι εσείς εκεί, μην γυρίσετε». Αυτό… τρέλανε τους δύο κιτρινόμαυρους που πήγαν στις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου στο σπίτι του Ελβετού χαφ και λίγη ώρα μετά τον έπεισαν να πει το πολυπόθητο “ναι”.