ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

Μετά τον Κούγια του κάνουν προξενιό με τον Κομπότη

Ο Αλέξης Κούγιας αποδείχτηκε ο κυριότερος πολέμιος του Ιβάν Σαββίδη μετά τον Βαγγέλη Μαρινάκη. 

Ο άνθρωπος που ανέβασε το θέμα της πολυϊδιοκτησίας του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη. Κι όμως, στην ομάδα του γνωστού ποινικολόγου, την ΑΕΛ, κάποιοι από τον «δικέφαλο του βορρά» είχαν φροντίσει να παραχωρήσουν δύο σημαντικές μονάδες. Τον Ουάρντα και τον Κάτσε. Ο Αιγύπτιος και ο Αλβανός είχαν βάλει τη σφραγίδα τους και είχαν διατηρήσει τότε τη Λάρισα στη μεγάλη κατηγορία. Ποιοι είχαν μεταφέρει στον Ιβάν Σαββίδη πως ο Αλέξης Κούγιας θα μπορούσε να γίνει πολύτιμος φίλος;

Προφανώς είναι οι ίδιοι που έχουν πάρε-δώσε και με τον Γιάννη Κομπότη. Και… σήμερα ο Λεβαδειακός ενισχύεται από τον ΠΑΟΚ. Στην ομάδα της Βοιωτίας πήγε ο πολλά υποσχόμενος Βρακάς. Ο γιος τού πρώην προέδρου της ΕΠΣ Ηπείρου.

Ποιος μεσολάβησε ώστε ο ΠΑΟΚ να ενισχύει τον Λεβαδειακό; Που θα είναι πολύ… μακριά από τον «δικέφαλο του βορρά» στην περίπτωση που προβιβαστεί στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Σαββίδης είναι σε γάλα. Λέγεται μάλιστα πως δεν φτάνουν σε αυτόν ούτε οι ανακοινώσεις της Θύρας 4. Γι’ αυτό και οι οργανωμένοι θα ψαχτούν διαφορετικά να έλθουν σ’ επαφή μαζί του. Να του τα πουν ένα χεράκι.

Πηγή: iapopsi.gr