AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Νέος γυμναστής στην ΑΕΚ ο Τσαμπής

Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι συνήψε συμφωνία με τον Στράτο Τσαμπή.

Ο διακεκριμένος strength & conditioning coach θα ενισχύσει το τεχνικό επιτελείο της «Βασίλισσας». O Στράτος Τσαμπής διετέλεσε επί σειρά ετών γυμναστής του Πανερυθραϊκού, ενώ υπήρξε γυμναστής και του Απόλλωνα Σμύρνης.

Την τελευταία αγωνιστική περίοδο ως συνεργάτης του Φώτη Τακιανού, είχε την ευθύνη της ενδυνάμωσης των Αμερικανών παικτών του Απόλλωνα Λεμεσού.

Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, με ειδικότητα στην Καλαθοσφαίριση και στο Αθλητικό Management & Marketing, κάτοχος διπλώματος της Αμερικανικής Ακαδημίας «ΕΧΟS», με ειδίκευση «Sports Performance Specialist». Eιδικεύεται επί 8ετία στην ανάπτυξη και εξέλιξη των αθλητικών ικανοτήτων σε επαγγελματίες αθλητές και κυρίως καλαθοσφαιριστές, με εξαιρετικές επιτυχίες υψηλού επιπέδου στο ενεργητικό του.

Ο Στράτος Τσαμπής δήλωσε στο aekbc.gr: «Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά, που θα συνεργαστώ μ’ έναν από τους ιστορικότερους συλλόγους και μεγαλύτερους οργανισμούς της χώρας. Εύχομαι να έχουμε υγεία και με πολύ σκληρή δουλειά η ομάδα να κατακτήσει κάθε στόχο, που θα θέσει εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου».