AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συμφωνία ΑΕΚ – Γέφτιτς για 1+3 χρόνια

Η μεταγραφή του Ζούμπερ δεν είναι η τελευταία για την ΑΕΚ. Η διοίκηση του Δικεφάλου την… είδε αλλιώς το τελευταίο διάστημα και πάει να ολοκληρώσει ένα ακόμα μπαμ. Ο λόγος για τον Ντάρκο Γέφτιτς, ο οποίος έρχεται το βράδυ στην Ελλάδα για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές αφού υπάρχει συμφωνία σε όλα με την Ρούμπιν Καζαν και τον Ελβετό μέσο.

Οι διαπραγματεύσεις με τη ρωσική ομάδα ήταν πολύ γρήγορες αφού ουσιαστικά είχαν ολοκληρωθεί από αργά το βράδυ της Κυριακής και η ΑΕΚ έφτασε σε συμφωνία με τον ίδιο τρόπο που κατάφερε να κάνει δικό της και τον Ζούμπερ.

Ο Γέφτιτς έρχεται ως δανεικός με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2022 και υπογράφει συμβόλαιο για 1+3 χρόνια. Αν η ΑΕΚ κάνει χρήση της οψιόν τότε αυτόματα ενεργοποιείται το συμβόλαιο για μέχρι το 2025 όπως προβλέπει και η συμφωνία με τον Τσούμπερ.

Ο Γέφτιτς θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2025 και η έξτρα τριετία θα ενεργοποιηθεί αυτόματα του χρόνου το καλοκαίρι αν η ΑΕΚ πληρώσει περίπου 1.000.000 και κάνει χρήση της οψιόν.

Ο Ελβετός καθαρός δημιουργικός μέσος και μπορεί να παίξει πίσω από τον φορ σε σχηματισμό 4-2-3-1 και εσωτερικός δεξιός χάφ σε σχηματισμό 4-3-3 και 4-1-4-1. Το καλό του πόδι είναι το αριστερό αλλά μπορεί να παίξει και στα δεξιά. Είναι 28 ετών και έχει ύψος 1.82.