AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υπέγραψε ο Ζούμπερ

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι ο Στίβεν Ζούμπερ, ο οποίος κατάφερε χθες να ολοκληρώσει με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους κιτρινόμαυρους.

Ο χρόνος πίεζε τόσο την ΑΕΚ όσο και τον 30χρονο Ελβετό, ο οποίος σήμερα το πρωί πέταξε για την πατρίδα του, προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής του ομάδας. Ο έμπειρος χαφ θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη σε φιλικό την Ελλάδα στο «Σαντ Γιάκομπ Παρκ», ενώ θα ακολουθήσουν δύο ακόμη ματς για τα προκριματικά του Μουντιάλ, το Σάββατο και την επόμενη Τετάρτη, με την Ιταλία (εντός) και τη Βόρεια Ιρλανδία (εκτός). Έτσι θα τεθεί στη διάθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς σε περίπου δέκα μέρες.

Θυμίζουμε πως ΑΕΚ, Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Ζούμπερ συμφώνησαν σε όλα για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή για ένα χρόνο και οψιόν αγοράς στα 2 εκατ. ευρώ, που αν ενεργοποιηθεί θα κρατήσει δεδομένα τον Ελβετό διεθνή για άλλα τρία χρόνια στην Αθήνα με συνολικές απολαβές που για την τετραετία θα ξεπεράσουν τα 4 εκατ. ευρώ.