AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ γερά πρωτάθλημα ξανά!

Μια νέα – πιο αισιόδοξη σεζόν – ξεκινάει για την ΑΕΚ, η οποία απόψε (20:30, Cosmote Sport 2) ρίχνεται στη μάχη με τον νεοφώτιστο Ιωνικό στο ΟΑΚΑ. Στόχος των κιτρινόμαυρων είναι η νίκη και το καλό ποδόσφαιρο ώστε να γλυκάνει τους φίλους της ομάδας που θα βρεθούν στο στάδιο.

Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς θέλει να κάνει μια νέα αρχή, αφήνοντας πίσω τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από τη Βελέζ και να ρίξει το βάρος της αποκλειστικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το “ΑΕΚ γερά πρωτάθλημα ξανά” που ακούστηκε χθες από τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στα Σπάτα πρέπει να γίνει πράξη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Σέρβος τεχνικός του Δικεφάλου προσανατολίζεται σε σχηματισμό 1-4-2-3-1 με τον Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια και τους Μισελέν, Βράνιες, Τζαβέλλα, Χατζισαφί ή Μιτάι στην τετράδα της άμυνας. Λε Ταλέκ, Σιμάνσκι στον άξονα, με τους Άμπραμπατ, Μάνταλο, Τάνκοβιτς πιθανότατα στην μεσοεπιθετική τριάδα πίσω από Αραούχο (ή Ανσαριφάρντ). Βέβαια κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο οι Τσούμπερ που έρχεται από φουλ δράση και Γέβτιτς να πάρουν φανέλες βασικών.