AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ και ΟΠΑΠ πορεύονται μαζί για 7η σερί σεζόν κι έστειλαν μήνυμα: του χρόνου στην «Αγιά Σοφιά»

Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά ΑΕΚ και ΟΠΑΠ ενώνουν τις δυνάμεις του. Οι δυο εταιρίες παρουσίασαν το μεσημέρι της Τετάρτης την επέκταση της χορηγικής τους συμφωνίας σε μία όμορφη εκδήλωση στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα, ενώ το μήνυμα που έστειλαν είναι πως του χρόνου το ραντεβού θα είναι στην «Αγιά Σοφιά.

Ο πρώτος που πήρε τον λόγο ήταν ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας. Σήμερα κάνουμε τη σέντρα για την 7η συνεχή χρονιά του ΟΠΑΠ με την ΑΕΚ. Η συνεργασία μας αναπτύχθηκε με την ΑΕΚ τόσο στο αθλητικό όσο και στο κοινωνικό κομμάτι. Είμαστε υπερήφανοι που ο ΟΠΑΠ αποτελεί μέρος του μεγάλου έργου για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ με μια πρωτοποριακή συμφωνία για την ονοματοδοσία του γηπέδου με ανταποδοτικά οφέλη».

Κατόπιν, μίλησε ο CEO της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Κοσμάς, λέγοντας: «Βρισκόμαστε στην αρχή μιας απαιτητικής σεζόν. Εκτός των αγωνιστικών στόχων, η ολοκλήρωση της χρονιάς θα σημάνει τη μετάβασή μας στην OPAP Arena και θα μας αναβαθμίσει σε πολλά επίπεδα. Κοινός παρανομαστής σε όλο αυτό είναι ο ΟΠΑΠ που αποτελεί συμπαίκτη μας. Η εμπιστοσύνη του ΟΠΑΠ μας ικανοποιεί και αποδεικνύει την ανοδική εμπορική ανάπτυξή μας. Συγχαίρω τον ΟΠΑΠ για το μεγάλο κοινωνικό έργο που επιτελεί».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Ρόκας, διευθυντής μάρκετινγκ και επικοινωνίας του ΟΠΑΠ ανέφερε: «Ο ΟΠΑΠ αποτελεί μέγα χορηγό της ΑΕΚ για επτά συνεχόμενες σεζόν. Δεν είναι μια τυπική χορηγική συμφωνία, αλλά μια ολοκληρωμένη συνεργασία του αθλητικού μάρκετινγκ εφάμιλλη του εξωτερικού. Η συνεργασία αυτή έχει συμβάλλει και στους στόχους των δύο ομάδων. Πριν ένα χρόνο παρουσιάσαμε την πρωτοποριακή συμφωνία για την ονοματοδοσία του γηπέδου με τον ενθουσιασμό όλων να μεγαλώνει για τα εγκαίνια».

Στη συνέχεια μίλησαν ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς και ο Πέτρος Μάνταλος. Ο προπονητής της ΑΕΚ τόνισε:  «Ο ΟΠΑΠ είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του αθλητισμού. Από τις χορηγίες, τις δράσεις του για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Για εμάς στην ΑΕΚ ο ΟΠΑΠ είναι ο μεγαλύτερος στρατηγικός και χορηγικός συνεργάτης μας και ευχόμαστε να πανηγυρίσουμε ακόμα πιο πολλές επιτυχίες στο μέλλον. Και εμείς και οι άνθρωποι του ΟΠΑΠ ανυπομονούμε να μπούμε μαζί στο νέο γήπεδό μας σε ένα χρόνο».

Ενώ από την πλευρά του ο αρχηγός του Δικεφάλου είπε:

«Όλες οι μεγάλες επιτυχίες τα τελευταία χρόνια στην ΑΕΚ ήρθαν με το Πάμε Στοίχημα στη φανέλα μας. Ελπίζουμε πως θα είναι το γούρι μας και αυτή τη σεζόν. Η συνεργασία μας δεν έχει μόνο αγωνιστικό προσανατολισμό, αλλά περιλαμβάνει και κοινωνικές δράσεις που φέρνουν κοντά τη νέα γενιά στον αθλητισμό».