AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αγγίζει τα 12.000 διαρκείας η ΑΕΚ

Μια ανάσα από τα 12.000 διαρκείας βρίσκεται η ΠΑΕ ΑΕΚ. Οι Ενωσίτες βλέποντας τις μεταγραφικές κινήσεις που έχουν γίνει τη φετινή σεζόν από τη διοίκηση του Δημήτρη Μελισσανίδη δείχνουν έμπρακτα τη στήριξή τους.

Υπάρχει γενικά μια… τρέλα, ένας παροξυσμός στον κόσμο, παρόλο που η περσινή χρονιά δεν ήταν αυτή που θα ήθελαν για την αγαπημένη τους ομάδα. Θυμίζουμε πως η διάθεση των διαρκείας ολοκληρώνεται στις 17 Σεπτεμβρίου, όπως έχει ανακοινώσει πρόσφατα η ΠΑΕ.

Οι φετινοί κάτοχοι θα έχουν προτεραιότητα στην «Αγιά Σοφια», καθώς θα έχουν απευθείας πρόσβαση και στα διαρκείας του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Αύριο (Τετάρτη) το τμήμα των εισιτηρίων διαρκείας στο ΟΑΚΑ θα παραμείνει κλειστό (όπως συνέβη και σήμερα) λόγω του αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με τη Σουηδία στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ.

Το ανώτατο όριο των εισιτηρίων φέτος στο ΟΑΚΑ είναι στα 25.000 λόγω της κατάστασης που επικρατεί με τον κορωνοϊό. Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως αυτό θα περιορίσει αρκετά την έκδοση απλών εισιτηρίων για τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος και Κυπέλλου.