Μπάγεβιτς: Η ΑΕΚ πάει πάντα για το πρωτάθλημα

Μετά από απουσία αρκετών μηνών από τα φώτα της δημοσιότητας, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είδε το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ιωνικό και εξέφρασε την αισιοδοξία του πως το μέλλον ανήκει στους κιτρινόμαυρους. Παράλληλα ξεκαθάρισε πως η ομάδα πάει πάντα για το πρωτάθλημα.

«Πάντα παρακολουθώ την ΑΕΚ, αλλά δεν θέλω να μιλάω πολύ. Ήταν το πρώτο παιχνίδι, δεν χρειάζεται να μιλάμε πολύ και να ενθουσιαζόμαστε πολύ. Σίγουρα περιμένουμε και ακόμα καλύτερες μέρες για την ΑΕΚ», σχολίασε αρχικά ο Μπάγεβιτς στη “Live Sport”, προτού προσθέσει:

«Η ομάδα θα είναι ακόμα πιο δυνατή και πιο καλή στην πορεία. Έδειξε ότι έχει ποιότητα. Οι παίκτες είναι πολύ καλοί. Ήταν το πρώτο παιχνίδι και η αρχή του πρωταθλήματος, αλλά η ΑΕΚ ήταν καλή και έχει πολλά να δώσει ακόμα. Πιστεύω ότι με τον χρόνο το μέλλον είναι δικό μας».

Για τους στόχους της ομάδας είπε: «Πάντα η ΑΕΚ πάει για το πρωτάθλημα. Αυτός είναι πάντα ο στόχος της. Είναι όμως νωρίς να μιλήσουμε για τον τίτλο. Πραγματικά είναι πολύ νωρίς να μιλάμε γι’αυτά. Χρειάζεται πολλή και σκληρή δουλειά. Αυτή την στιγμή πρέπει να μιλάμε γι’αυτά τα πράγματα που πρέπει να κάνει η ομάδα για να βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Για την απόδοση του Τσούμπερ, τόνισε: «Δεν θέλω να μιλήσω ξεχωριστά για τους παίκτες. Δεν χρειάζεται να γίνει αυτό. Η ΑΕΚ ήταν συνολικά καλή με τον Ιωνικό και αυτό έχει σημασία».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *