Έγινε ντελιβεράς ο Ανατολάκης (photo)

Από τα γήπεδα και τη Βουλή ο Γιώργος Ανατολάκης έγινε ντελιβεράς για να τα βγάλει εις πέρας.

Ο παλαίμαχος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού από τα γήπεδα έκανε το άλμα στην πολιτική πρώτα με το ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη μαι μετά στη ΝΔ επί προεδρίας, Αντώνη Σαμαρά. Η συνέχεια όμως βρήκε τον πρώην ποδοσφαιριστή να δέχεται το ένα οικονομικό χτύπημα μετά το άλλο. Στα 45 του χρόνια είδε την πολυτελή κατοικία που απέκτησε στη Βούλα να χάνεται λόγω οφειλών.

Το σπίτι του Γιώργου Ανατολάκη βγήκε σε πλειστηριασμό και άλλαξε χέρια αντί του ποσού των 500.000 ευρώ. Μάλιστα, το χρέος του πρώην βουλευτή προς την τράπεζα είναι πολλαπλάσιο, κάτι που σημαίνει ότι ο οικονομικός του Γολγοθάς δεν τελείωσε με την απώλεια του σπιτιού του.

Ο Ανατολάκης προκειμένου να καλύψει τα χρέη του αναγκάστηκε να τα αλλάξει όλα στη ζωή του. Όπως αποκαλύπτει μάλιστα το ρεπορτάζ της εφημερίδας, «Πρώτο Θέμα», ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού σήμερα εργάζεται ως κούριερ στη Θηβών. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αφού έχασε τα πάντα δουλεύει σήμερα ως delivery σε κατάστημα ανταλλακτικών προσπαθώντας να σταθεί όρθιος οικονομικά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *