AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Η Σάντυ Αρχοντή προπονήτρια της ΑΕΚ στο Kick Boxing

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Σάντυ Αρχοντή, η οποία αναλαμβάνει τη θέση της προπονήτριας του τμήματος Kick Boxing και της Ακαδημίας.

Η Σάντυ Αρχοντή υπήρξε μία από τις κορυφαίες αθλήτριες Kick Boxing της χώρας έχοντας κατακτήσει από ένα πανελλήνιο πρωταθλήμα στο Kick Boxing και στο Muay Thai. Βρίσκεται στον χώρο τα τελευταία 25 χρόνια ενώ έχει τελειώσει σχολή προπονητών, που είναι αναγνωρισμένη από τη γενική γραμματεία αθλητισμού. Επίσης, έχει περάσει από τις σχολές Kritikos Camp και Glory-Club.

Η Σάντυ Αρχοντή δήλωσε στο aek.gr: «Ήταν ένα όνειρο ζωής να είμαι στην ΑΕΚ γιατί ακολουθώ πολλά χρόνια την ομάδα. Πάντα ήταν στο μυαλό μου να βρεθώ κάποια στιγμή στην ΑΕΚ. Αλλά δεν είχε τα ανάλογα τμήματα τα προηγούμενα χρόνια. Όταν με κάλεσαν στο τηλέφωνο για να είμαι στο Kick Boxing πραγματικά χάρηκα. Ένας νέος κύκλος ανοίγει για εμένα και πιστεύω πως θα πάμε πολύ καλά γιατί γενικότερα είμαι άνθρωπος που βάζει στόχους και τα καταφέρνω. Θεωρώ πως θα έχουμε μία άψογη συνεργασία με την ΑΕΚ».