AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κατέρρευσε η προπαγάνδα και το ψέμα του ΟΦΗ: Αυτή είναι η έκθεση του παρατηρητή

Το… παραμύθι που πούλησε η ΠΑΕ ΟΦΗ για τα όσα δεν έγιναν κατά τα λεγόμενά της στο Γεντί Κουλέ δεν έπιασαν τόπο.

Η έκθεση του παρατηρητή έρχεται να δικαιώσει απόλυτα τα όσα ανέφερε η διοίκηση της ΑΕΚ για τα όσα έγιναν στην Κρήτη, περί… φιλοξενίας και για τα… μυθεύματα που μιλούσαν με θράσος οι Κρητικοί. Η έκθεση μιλάει ξεκάθαρα για έλλειψη προστασίας των ανθρώπων της ΑΕΚ με απουσία προσωπικού ασφαλείας και αστυνομικής δύναμης παρά τα όσα είχαν επισημανθεί στην πρωινή σύσκεψη!

Αναφέρει, δε, την επίθεση εναντίον των ανθρώπων του ΔΣ της ΑΕΚ από παρακαθήμενους φιλάθλους μετά το 2-0 με σπρωξίματα και ύβρεις και μιλάει για ελλιπή μέτρα ασφαλείας από τη γηπεδούχο ΠΑΕ και από την Αστυνομία! Βεβαίως αναφέρεται και η είσοδος οπαδών του ΟΦΗ στο τέλος και γίνεται πλήρης ανάλυση για την άθλια επίθεση που δέχτηκαν οι επίσημοι της ΑΕΚ

Αναφέρονται μάλιστα και οι ύβρεις προς τους ανθρώπους της ΑΕΚ στο τέλος του ματς: «Η Αστυνομία μετά το τέλος του αγώνα συνόδευσε τα μέλη του ΔΣ της ΑΕΚ στα αποδυτήρια για να αποχωρήσουν όλοι μαζί λόγω της έντασης που είχε προηγηθεί. Την ωρα που έφταναν στα αποδυτήρια οι φίλαθλοι του ΟΦΗ που είχαν εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο από αφύλακτη πόρτα τους έβρισαν, αντε γαμ… σας γαμ…»!