AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Κονδύλι 900.000 ευρώ στην ΚΑΕ ΑΕΚ για το κλειστό των Άνω Λιοσίων

Την περασμένη Τρίτη (31/08) η Περιφέρεια Αττικής μέσω τηλεδιάσκεψης εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία κονδύλι 899.248 Ευρώ για την «Προμήθεια και εγκατάσταση απαραίτητων υλικών για την στεγανοποίηση του Ολυμπιακού Γυμναστηρίου Άνω Λιοσίων».

Οι παρεμβάσεις που θα υλοποιηθούν, σύμφωνα με την εγκεκριμένη, από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΦ, μελέτη είναι (συνοπτικά) οι ακόλουθες:

  • Προμήθεια- εγκατάσταση υγρομόνωσης πολυουρεθάνης επί της οροφής, για τη στεγανοποίησή της
  • Προμήθεια- εγκατάσταση ξύλινου παρκέ FIBA, παρελκόμενων αρένας, ειδών αλουμινίου,

ελαιοχρωματισμός.

  • Προμήθεια- εγκατάσταση συστήματος ticketing.
  • Προμήθεια- εγκατάσταση ηλεκτρονικών πινάκων, συστήματος φωτισμού, ήχου κτλ
  • Προμήθεια – εγκατάσταση ειδών αποδυτηρίων και ειδών υγιεινής.

Το κλειστό των Λιοσίων ουσιαστικά ανήκει στη διοίκηση του ΣΕΦ, η οποία και είναι αυτή που θα χειριστεί το συγκεκριμένο κονδύλι, ώστε να διορθωθούν τα προβλήματα δόμησης που υπάρχουν και να μπορέσει μετά η ΑΕΚ να το διαμορφώσει βάσει των σχεδίων της και να το χρησιμοποιήσει.

Εδώ να ξεκαθαρίσουμε κάτι: Η ΑΕΚ δεν έχει καμία εμπλοκή στο πώς θα διατεθούν τα χρήματα, τα οποία θα δοθούν από την Περιφέρεια στη διοίκηση του ΣΕΦ.

Για το κλειστό των Άνω Λιοσίων πρέπει να γίνουν διορθωτικές κινήσεις όπως: Η μόνωση έχει χαλάσει εδώ και χρόνια και έχει ανάγκη ολικής επισκευσής. Έργο με μεγάλο κόστος, όπως διαπιστώθηκε μετά τη συμφωνία ΑΕΚ και πολιτείας. Το συγκεκριμένο κονδύλι πρέπει να δοθεί στην διοίκηση του ΣΕΦ, να προχωρήσουν τα βελτιωτικά έργα και κατόπιν η ΑΕΚ να μετατρέψει το χώρο σε κανονικό γήπεδο μπάσκετ.