AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κουμπαράς αγάπης από την ΑΕΚ και «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» συνεχίζουν τις κοινές τους δράσεις.

Μετά την πετυχημένη πρώτη τους δράση, μέσω της οποίας σε κάθε ανακοίνωση μετεγγραφής ποδοσφαιριστή στους επίσημους λογαριασμούς της, η ΠΑΕ ΑΕΚ καλούσε τους φιλάθλους να κατεβάσουν το application Missing Alert, στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει ο Οργανισμός ώστε τα εξαφανισμένα παιδιά να βρουν το δρόμο για το σπίτι τους, η ΑΕΚ και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα προβούν στην επόμενη κοινή πρωτοβουλία, αρχής γενομένης από τον αγώνα της Κυριακής με τον Ιωνικό, στο ΟΑΚΑ.

Στη Θύρα των Επισήμων έχει τοποθετηθεί ειδικός κουμπαράς που φέρει το λογότυπο του Οργανισμού “Το χαμόγελο του παιδιού”. Τα έσοδα από τους κουμπαράδες θα διατίθενται αποκλειστικά για τα παιδιά με σοβαρά προβλήματα υγείας που στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Κάθε φίλαθλος που θα παρευρεθεί στους αγώνες της ομάδας μας στη Θύρα των VIP, για τους επόμενους τρεις μήνες, θα μπορεί να ενισχύσει τον κουμπαρά του Οργανισμού και να συνδράμει στο πολύ σημαντικό έργο που πραγματοποιεί τα τελευταία 25 χρόνια.

Αντίστοιχοι κουμπαράδες έχουν τοποθετηθεί στο Προπονητικό Κέντρο της ΑΕΚ, στα Σπάτα, καθώς και στα γραφεία του συλλόγου.