Μετά από 53 χρόνια ο Κώστας Παπαγεωργίου στο ΝΑΟ της ΑΕΚ (photos)

Ο Κώστας Παπαγεωργίου βρέθηκε στην “Αγιά Σοφιά” μετά από 53 χρόνια και θυμήθηκε τα παλιά, μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή του.photos

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

53 χρόνια μετά…

Στον ίδιο χώρο…

Με την ίδια φανέλα…

Και τον ίδιο πρωταγωνιστή!

Ενα πρωτάθλημα (1968), μια υπέροχη ιστορία!

Ο Κώστας Παπαγεωργίου (1963-69, 53 γκολ) φόρεσε αυτή τη φανέλα, την οποία δώρισε για το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ στο νέο μας γήπεδο, για τελευταία φορά στις 20 Ιουνίου 1968 στον αγώνα με τον Ηρακλή στον τελευταίο αγώνα του Γένε Τσάκναντι.

Σε αυτόν τον αγώνα, με αυτή τη φανέλα, πέτυχε και το τελευταίο γκολ της σεζόν διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 στο 87ο λεπτό!

Μετά από 53 χρόνια φόρεσε ξανά στη Νέα Φιλαδέλφεια την πρωταθληματική φανέλα του 1968, κατά την επίσκεψή του στο νέο γήπεδο με τον γιο του Γιάννη, και την παρέδωσε για τις προθήκες του Μουσείου μας.

Μία ιδιαίτερα σημαντική δωρεά για το Μουσείο της Ιστορίας στην Opap Arena για την οποία η οικογένεια της ΑΕΚ ευχαριστεί θερμά τον παλαίμαχο άσο της ομάδας μας, που έγραψε τη δική του ιστορία με την κιτρινόμαυρη φανέλα!

Το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ μπαίνει στην τελική ευθεία συλλογής εκθεμάτων! Οσοι παλαίμαχοι ή φίλαθλοι διαθέτουν αντικείμενα, τα οποία θέλουν να προσφέρουν ή να παραχωρήσουν προσωρινά, παρακαλούνται να επικοινωνούν στο email aekmuseum@aekfc.gr υπ’ όψιν των κ.κ. Γεράσιμου Γασπαρινάτου και Γιάννη Μπίλιου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *