AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Φωτιάς και η νοοτροπία των αλλαγών λούζερ δεν έδωσαν στην ΑΕΚ τη νίκη

Σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από την κακή διαιτησία του Βασίλη Φωτιά, ο οποίος έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να μην κερδίσει η ΑΕΚ στο “Γεντί Κουλέ” (και τα κατάφερε) αλλά και την νοοτροπία των αλλαγών λούζερ, οι κιτρινόμαυροι που έπαιζαν από το 36′ με δέκα παίκτες αναδείχθηκαν στο 3-3 με τον ΟΦΗ.

Ο Σέρχιο Αραούχο άνοιξε το σκορ στο 15′ με σουτ έξω από την περιοχή, όμως στη συνέχεια η ΑΕΚ βρήκε μπροστά της την εχθρική διαιτησία του Βασίλη Φωτιά που, όχι μόνο δεν απέβαλε τον Καμάου για αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Εχσάν Χατζισαφί, αλλά στο 36′ έδειξε πολύ αυστηρή απευθείας κόκκινη στον Λιβάι Γκαρσία που απώθησε τον Χουάν Νέιρα, εκνευρισμένος μετά από σκληρό μαρκάρισμα του Λάζαρου Λάμπρου.

Η ΑΕΚ συνέχισε να είναι κυρίαρχη και έφτασε σε δύο ακόμα γκολ με δέκα παίκτες (41′ Τσούμπερ, 64′ Ανσαριφάρντ) όμως ο ΟΦΗ αντέδρασε και πέτυχε δύο γκολ με τον Χουάν Νέιρα (στο πρώτο γκολ έγινε καθαρό φάουλ του Φιορίν Ντουρμισάι στον Ογκνιεν Βράνιες) και ένα με τον Πραξιτέλη Βούρο στις καθυστερήσεις.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Βούρος, Διαμαντής, Πασαλίδης (46’ Ουές), Κοροβέσης, Γκαγιέγκος, Ντε Γκουζμάν, Νέιρα, Καμάου (46’ Ντουρμισάι), Λάμπρου (71’ Γρίβας), Καστάνιος (59’ Καστάνιος).

ΑΕΚ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Στάνκοβιτς, Μισελέν, Βράνιες, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Λε Ταλέκ, Σιμάνσκι (88’ Σβάρνας), Τσούμπερ (75’ Μάνταλος), Γκαρσία, Άμραμπατ (62’ Σάκχοφ), Αραούχο (62’ Ανσαριφάρντ).